Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 17:00

23.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Město zvítězilo v záchranářském duelu s Provodovem


Branky


0

Fotbalisté Provodova vstoupili do důležitého utkání dobře a už ve čtvrté minutě se ujali vedení. Na rychlý gól ale dále nenavázali. Naopak Nové Město se trefilo třikrát, otočilo na 1:3 a získalo tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Provodovu se vydařil vstup do zápasu. Už ve čtvrté minutě se po pravé straně dostal do vápna Nového Města Lukáš Hlava. Domácí útočník předskočil obránce hostů a střelou po zemi překonal gólmana Jana Šebestu. I když byli domácí nadále aktivní, v osmnácté minutě přišlo vyrovnání. Nové Město přeneslo hru do vápna Provodova díky dlouhému autu. Ve vzniklé skrumáži se nejrychleji zorientoval Antonín Valášek, který z bezprostřední blízkosti dotlačil míč za záda Martina Voborníka. V následujících minutách první půle se na míči více drželi hosté, vedoucí branku ale nepřidali. Po prvním poločase tak bylo skóre nerozhodné.

Brzy po zahájení druhé půle Nové Město strhlo vedení na svoji stranu. Pavel Srubjan ve čtyřicáté deváté minutě ze standardní situace zakroutil míč do vápna. Jeho centr se v pokutovém území dostal k Pavlu Zákravském, který otočil skóre ve prospěch Nového Města.

Domácí v následujících minutách hrozili především prostřednictvím standardních situací a centrovaných balonů, gólmana Šebestu ale nepřekonali. Naopak v sedmdesáté čtvrté minutě přidalo Nové Město třetí trefu. Po rohovém kopu se domácí Pavel Čtvrtečka dopustil faulu ve vlastním vápně, pročež viděl druhou žlutou kartu a musel opustit hřiště. Rozhodčí navíc nařídil penaltu. Té se ujal Pavel Srubjan, který přesnou střelou k tyči zvýšil vedení Nového Města na 1:3.

 

V osmdesáté druhé minutě se sice síly na hřišti vyrovnaly, když hostující Dominik Nejman po druhé žluté kartě viděl červenou. Ani při hře deset na deset se ale Provodov dále neprosadil. Nové Město tak zvítězilo 1:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Provodov
Bohumil Králíček - vedoucí mužstva TJ Sokol Provodov: Po matném výkonu si hosté odvážejí všechny body.




Sestavy


TJ Sokol Provodov
M. Voborník [-] - J. Chmelík [-] , J. Kulhánek [-] (55. L. Nožka [-] ) , O. Nejman [-] , M. Punar [-] , P. Čtvrtečka [-] - O. Vrabec [-] , P. Kratěna [-] , L. Hlava [-] - L. Khun [-] , D. Hlava [-]

MFK Nové Město nad Metují
J. Šebesta [-] - V. Jelen [-] , D. Nejman [-] , P. Zákravský [-] , N. Soumar [-] , P. Srubjan [-] - M. Klikar [-] (90. V. Maur [-] ) , A. Lelek [-] (90. R. Darebník [-] ) , A. Valášek [-] (61. P. Růžička [-] ) - J. Semerák [-] (85. Z. Lanta [-] ) , L. Macháček [-] (78. J. Vít [-] )

ŽK: 9. L. Hlava , 22. P. Čtvrtečka , 55. D. Hlava , 71. L. Khun , 73. M. Punar , 75. O. Vrabec , 79. P. Kratěna - 34. N. Soumar , 57. D. Nejman , 59. P. Zákravský , 82. J. Vít , 88. P. Růžička . ČK: 73. P. Čtvrtečka - 82. D. Nejman .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: Otava Marian - NOVOTNÝ Matěj, HRON Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.