2:3p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 17:00

23.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas bohatý na zvraty vyzněl lépe pro Rychnov


Branky


0

Vysoká se jako první ujala v zápase vedení, Rychnov ale vyrovnal a posléze i otočil. Ani hosté však své vedení neudrželi a zápas směřoval do penaltového rozstřelu. V něm byla Vysoká blízko výhře, v závěru rozstřelu však neproměnila důležité penalty a získala pouze bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mezi Vysokou a Rychnovem se hrálo vyrovnané a bojovné utkání. Fotbalisté Vysoké se několikrát snažili o kolmice za obranu Rychnova, ve většině případů je však zastavil praporek pomezního rozhodčího. Rychnovští se do prostorů před soupeřovou bránou ocitali prostřednictvím centrovaných balonů, ani oni však nebyli úspěšní.

Na úvodní branku se čekalo do třicáté minuty. Domácí Michal Haken našel dlouhým balonem na pravé straně rozběhnutého Richarda Růžičku, který přetlačil obránce hostů, dostal se do vápna a střelou pod padajícím gólmanem Davidem Holoubkem otevřel skóre zápasu.

Rychnovské snahy o vyrovnání byly zužitkovaný krátce před koncem poločasu. Ve čtyřicáté čtvrté minutě se míč dostal k Lukáši Reichlovi. Ten zpoza vápna vyslal dobrou střelou, která skončila v pravém horním rohu domácí brány. Poločasové skóre tak bylo 1:1.

 

Ve druhém poločase si oba týmy vytvořily několik slibných šancí. V padesáté čtvrté minutě se domácí hráč octl sám ve vápně Rychnova, jeh zakončení ale nebylo přesně a minulo bránu. V šedesáté třetí minutě se domácím obráncům nepodařilo odkopnout balon dál než k Lukáši Reichlovi. Ten se podobně jako v prvním poločase napřáhl k dalekonosné střele a podobně jako v prvním poločase propálil brankáře Karla Menšla. Rychnov tak otočil skóre a ujal se vedení 1:2.

Z nabytého vedení se hosté radovali pouze sedm minut. V sedmdesáté minutě se centrovaný balon dostal až ke střídajícímu Janu Prážkovi, který z prostoru na zadní tyči hostující brány srovnal na 2:2. Ve zbývající dynamické dvacetiminutovce rozhodnutí nepřišlo, a vítěze tak měl určit penaltový rozstřel.

 

Penaltový rozstřel se dlouhou dobu lépe vyvíjel pro Vysokou. Rychnovští hned v první sérii svůj kop neproměnili, zatímco domácí byli dlouhou dobu stoprocentní. V páté sérii však Vysoké neproměnila mečbol a zaváhala i v šesté sérií. Rychnov od první série proměnil všechny penalty a ze zápasu odešli s dvěma body.



Ohlasy k zápasu


FK Vysoká nad Labem
Miroslav Píša - vedoucí mužstva FK Vysoká: Šest výher v řadě nám všem přiválo hodně pochval, euforie a možná i pocit neporazitelnosti. Přišla ale realita. Sice jsme se dostali do vedení gólem Růžičky, ale hra dobrá nebyla. To soupeř rychle pochopil, začal nám zatápět a před poločasem vyrovnal. Přestávka nám nepomohla a výsledkem byla další branka v naší síti. I když nám to nešlo vzadu, tak v útoku jsme šance měli a jednu využili. V penaltách se naše dnešní forma jenom potvrdila.




Sestavy


FK Vysoká nad Labem
K. Menšl [-] - P. Duben [-] , J. Píša [-] , F. Hušek [-] , P. Kafka [-] (75. P. Kulhánek [-] ) , M. Ptáček [-] - J. Strachota [-] , R. Růžička [-] (46. J. Pražák [-] ) , M. Haken [-] , J. Podlipný [-] - V. Bělka [-]

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
D. Holoubek [-] - L. Brandejs [-] , M. Pups [-] , J. Nosek [-] (46. R. Zajíček [-] ) , M. Mňuk [-] - L. Reichl [-] , S. Pohl [-] , M. Šrefl [-] (81. M. Drašnar [-] ) , T. Tichý [-] - J. Počtýnský [-] (68. F. Stieber [-] ) , M. Kráčmer [-] (77. O. Bastos [-] ) -

ŽK: 38. V. Bělka , 47. M. Ptáček - 70. L. Brandejs , 89. M. Pups , 90. T. Tichý .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: Kalaš Radek - FIŠER Pavel, LINHART Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.