D. Maur 90.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

22.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záchranářský souboj ovládlo gólem v posledních vteřinách Nové Město


Branky


90. D. Maur
0

Dlouhou dobu bezbrankový zápas přinesl tříbodové rozuzlení až v nastaveném čase druhého poločasu. Nové Město se prosadilo zakončením přímo z rohového kopu a připsalo si důležité tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první dobré šanci zápasu se octli hosté. Na začátku deváté minuty si na centr z rohového kopu nabíhal jeden z hráčů Dobrušky, jeho hlavička ale těsně přeletěla břevno domácí brány. V šestnácté minutě se poprvé připomněli i domácí. Martin Klikar kličkou obešel gólmana Marka Pěničku, dostal se ale do příliš velkého úhlu, a i proto stihla hostující obrana jeho zakončení odkopnout do bezpečí. O tři minuty později Nové Město přeneslo hru na pravou stranu pokutového území, kde byl nachystaný Lukáš Macháček. Domácí útočník bez přípravy vypálil k tyči, proti jeho střele se ale vytáhl pohotový Marek Pěnička. Ani ve zbytku první půle se žádný z týmů neprosadil.

Druhý poločas zahájilo Nové Město další velkou šancí. Ve čtyřicáté deváté minutě se míč ve vápně dostal k nehlídanému Radimu Prázovi. Domácí útočník měl dostatek času i prostoru, přesto si míč nezpracoval a rozhodl se vypálit bez přípravy. Zakončení mu ale vůbec nesedlo a míč minul bránu.

Situace Dobrušky se zkomplikovala v šedesáté páté minutě. Hostující kapitán neudržel nervy na uzdě a po nesportovním faulu opustil s červenou kartou hřiště. Po červené kartě se přitvrdilo, což potvrdil i vzestupný počet žlutých karet – fotbalisté Dobrušky viděli ve zbývajících pětadvaceti minutách čtyři žluté karty, domácí dvě.

 

Do vedení se mohli domácí dostat v osmdesáté šesté minutě. Gólovému zakončení ale předcházel útočný faul, a proto se nadále pokračovalo za bezbrankového stavu. Nové Město se nakonec přeci jen dočkalo. V nastaveném času se stylově trefil Martin Valášek, který dostal míč do sítě přímo z rohového kopu. Valáškův gól zároveň ukončil zápas, který skončil vítězstvím Nového Města 1:0.



Ohlasy k zápasu


MFK Nové Město nad Metují
Jaroslav Macháček - sekretář mužstva MFK Nové Město nad Metují: Důležité utkání pro obě družstva moc fotbalové krásy nenabídlo. Utkání bylo plné osobních soubojů, nepřesností v rozehrávce a nervozity, která ještě vzrostla po vyloučení hráče Dobrušky. Přesilovku jsme v závěru utkání využili a připsali si tak cenné tři body do tabulky.




Sestavy


MFK Nové Město nad Metují
J. Šebesta [-] - V. Jelen [-] (79. R. Darebník [-] ) , P. Srubjan [-] , P. Zákravský [-] , N. Soumar [-] - A. Valášek [-] , J. Vít [-] (59. P. Růžička [-] ) , M. Klikar [-] , A. Lelek [-] - L. Macháček [-] (83. V. Maur [-] ) , R. Práza [-] (89. D. Maur [-] )

SK Dobruška
M. Pěnička [-] - R. Dědeček [-] , P. Hrabar [-] , F. Šotola [-] (87. A. Zilvar [-] ) , L. Žid [-] , P. Krahulec [-] , J. Mikušík [-] , M. Valášek [-] (74. D. Eimann [-] ) , E. Týfa [-] , L. Gerža [-] , V. Malý [-]

ŽK: 78. P. Růžička , 80. A. Lelek - 62. E. Týfa , 65. M. Valášek , 67. J. Mikušík , 75. R. Dědeček . ČK: 65. P. Hrabar .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Dujsík Ing. Martin - TREJBAL Adam, KOUTNÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.