3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 17:00

21.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká smazala ztrátu a porazila Slavii


Branky


0

Slavia sice po prvním poločase vedla o jednu branku, do druhé půle však vstoupili fotbalisté mnohem aktivněji, a i díky tomu třemi góly otočili výsledek na svoji stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se po výstavní trefě ujímají vedení

Fotbalisté Slavie zahájili zápas aktivně. V desáté minutě poslal hostující Jan Kabeláč centr, který našel Šimona Dernera. Útočník Slavie zasáhl balon hrudí, trefil zamířil však pouze do tyče domácí brány. Po odrazu od brankové konstrukce se Derner dostal i k dorážce, hlavou ale minul bránu. Útočník Slavie se přesto dočkal. Ve dvacáté čtvrté minutě odvrátili domácí míč po rohovém kopu pouze na penaltový puntík, kde se ke střele dostal právě Šimon Derner. Útočník Slavie bez přípravy propálil vše před sebou a míč divže neprotrhl síť v horní části brány.

 

Fotbalisty Vysoké soužily při přechodu do útoku nepřesnosti, a proto se v první půli nedokázali prosadit. 

Vysoká zahajuje obrat

Ve druhém poločase se Vysoké dařilo o poznání lépe. Petr Samek rozehrával přímý kop a jeho centrovaný balon našel Jana Podlipného, který překonal gólmana Jana Moníka a srovnal na 1:1. Za nerozhodného stavu byli domácí aktivnější. V šedesáté druhé minutě vedl balon po levém křídle střídající Filip Hušek. Svůj postup zakončil domácí obránce přesným centrem na Vojtěcha Bělku, který přesnou hlavičkou k tyči otočil skóre ve prospěch Vysoké.

 

V závěru se Slavia tlačila do útoku. V osmdesáté sedmé minutě hosté rozehrávali standardní situaci, a proto se ve velkém počtu hráčů nastěhovali do vápna Vysoké. Slavia však přišla o balon a hned trojice domácích hráčů se dostala do samostatného úniku. Míč vedl Petr Samek, který vybídl ke skórování do poloodkryté brány Michala Hakena. Vysoká tak definitivně potvrdila svoji výhru. 



Ohlasy k zápasu



FC Slavia Hradec Králové
Josef Pleskot - trenér FC Slavia HK: Dnes jsme doplatili do dlouhodobou absenci klasických obránců a po individuálních chybách jsme ztratili dobře rozehraný zápas z prvního poločasu. Soupeři k zaslouženému vítězství gratulujeme.



Sestavy


FK Vysoká nad Labem
M. Pavliš [-] - R. Růžička [-] , M. Ptáček [-] , P. Kafka [-] (46. F. Hušek [-] ) , J. Píša [-] - P. Samek [-] (89. M. Píša [-] ) , J. Strachota [-] , J. Podlipný [-] , M. Haken [-] - J. Pražák [-] (46. P. Duben [-] ) , V. Bělka [-] (89. P. Kulhánek [-] )

FC Slavia Hradec Králové
J. Moník [-] - M. Šolc [-] , J. Lán [-] , P. Polanský [-] - M. Hloušek [-] , J. Linhart [-] - Š. Derner [-] , J. Kabeláč [-] (68. D. Chobotský [-] ) , T. Erber [-] (87. O. Doležal [-] ) , M. Brázda [-] , J. Špaček [-]

ŽK: 36. J. Pražák , 59. P. Samek , 81. P. Duben .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kánská Blažena - DUJSÍK Martin, BUCHTA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.