2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

18.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po bezgólovém poločase se dříve probudili domácí


Branky


0

Po prvním poločase, kdy se oba týmy i kvůli vlastním nepřesnostem nedokázali gólově prosadit, se ve druhém poločase dvěma góly prosadil Chlumec. Na vedení soupeře stihli hosté reagovat pouze jediným gólem v nastavení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Soustředěné obrany a nepřesnosti v ofenzivě

Zejména Rychnovští hráli v prvním poločase rozvážně, a to jak na vlastní polovině, což mohlo vést ke zbytečným ztrátám, tak na útočné polovině, kvůli čemuž hosté někdy přicházeli o moment překvapení a sami se vyhnali ze střelecké příležitosti. Soustředěná mužstva hledala skuliny soupeřově hře jen zřídka. Chlumečtí se několikrát dostali až k vápnu Rychnova, nadějně se rozvíjející akce ale v posledních momentech zastavovala rychnovská obrana, která zachytávala finální křížné přihrávky domácích.

 

Po půlhodině hry rozehrávali hosté standardní situaci, po které vyslali prudkou střelu na domácí bránu. Chlumecký gólman Ladislav Kukal si ale svoji bližší tyč ohlídal a střelu hostů vyboxoval na roh. Zejména domácí tým v dalším průběhu trpěl na nepřesnosti v přechodové fázi. Ve třicáté čtvrté minutě se Chlumec ubránil rohovému kopu a v několikanásobném počtu mohl jít do přečíslení. Ve středu hřiště se ale jednomu z domácích hráčů nepodařilo přihrát a ze slibné šance nebylo nic. Chvíli před koncem poločasu mohli jít do vedení hosté, kteří se po levé straně probojovali do vápna soupeře. Na konci akce byl rychnovský hráč postavený na hranici malého vápna, z dobré pozice ale trefil pouze dobře postaveného gólmana Kukala. Poločas tak skončil bezgólovou remízou. 

Chlumec zlomil zápas ve svůj prospěch

Na gól, kterého se diváci v prvním poločase nedočkali, se ve druhé půli čekalo jen pár minut. Ve čtyřicáté osmé minutě domácí po pravé straně unikli rychnovské obraně. Chlumeckou akci zastavil ve vápně pouze za cenu faulu gólman Jan Vrána, kterému rozhodčí udělil žlutou kartu a nařídil pokutový kop. Penalty se ujal Michal Bráborec, který přesnou střelou k tyči otevřel skóre zápasu. Po inkasovaném gólu se hosté tlačili do útoku. Počínající převahu Rychnova se domácí snažili řešit i častými fauly. Rychnovu však podobně jako v prvním poločase chyběla v útočné fázi rozhodnost. V šedesáté minutě hosté přenesli hru na pravou stranu. Volný hráč však času i prostoru nevyužil, protože mu trvalo příliš dlouho, než si srovnal balon na střelu. Mezitím ho však obestoupili domácí obránci a jeho zakončení zblokovali.

 

Nápor Rychnova ale s přibývajícími neproměněnými šancemi ochaboval a domácí se v závěrečných minutách dostali do několika nadějných přečíslení. V osmdesáté osmě minutě se Chlumci podařilo své vedení pojistit. Útočné standardní situace se na polovině soupeře účastnil rychnovský gólman Jan Vrána, Rychnov ale o balon přišel. Do úniku vstříc prázdné bráně se tak dostal Jakub Veselský, který nezaváhal a zvýšil na 2:0. Na dramatičnosti hosté přidali v první minutě dvouminutového nastavení, kdy se z přímého kopu krásně trefil Roman Zajíček. Na druhý gól už ale Rychnovu nezbyl čas, a Chlumec se tak mohl těšit z výhry 2:1. 



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou
L. Kukal [-] - M. Bráborec [-] , J. Hartman [-] , J. Kučera [-] (89. V. Branský [-] ) , M. Kučera [-] (90. D. Hubený [-] ) , K. Staněk [-] , Z. Dušek [-] , J. Vopátek [-] , J. Veselský [-] , J. Jelínek [-] (67. V. Chadraba [-] ) , D. Homoláč [-]

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
J. Vrána [-] - O. Stieber [-] , M. Bárnet [-] , L. Brandejs [-] , M. Pups [-] - F. Stieber [-] (75. O. Bastos [-] ) , S. Pohl [-] , R. Zajíček [-] , T. Tichý [-] (71. M. Mňuk [-] ) - J. Počtýnský [-] (81. M. Drašnar [-] ) , M. Kráčmer [-]

ŽK: 37. K. Staněk , 59. J. Kučera , 78. M. Kučera , 90. V. Chadraba - 14. M. Pups , 35. J. Počtýnský , 47. J. Vrána , 70. T. Tichý .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.