2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2017 15:00

17.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobruška zdolala v deštivém zápase Chlumec


Branky


0

Zejména sobotní zápasy se odehrávaly za doprovodu deště a silného větru. Nejinak tomu bylo i v tomto zápase, který nakonec lépe zvládla Dobruška. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobruška se ujímá vedení

V úvodu větrného a deštivého zápasu hrály prim obrany obou týmů, které zachytávaly průnikové přihrávky a nepřipouštěly výraznější šance. Změnu skóre tak přinesla až pětadvacátá minuta. Do té doby o něco aktivnější Dobruška se z hranice vápna dostala ke střele, kterou hostující gólman Ladislav Kukal vyrazil pouze k Jakubu Mikušíkovi, který si poradil s velkým střeleckým úhlem a dostal míč do sítě. V dalším průběhu poločasu se i Chlumec dostával na dostřel soupeřovy brány, domácí obrana spolu s gólmanem Markem Pěničkou ale fungovala spolehlivě. Dobruška tak nepustila soupeře k vyrovnání. Sami domácí se ještě ve zbývajících minutách několikrát dostali do zakončení, druhý gól ale nepřidali. 

Domácí potvrzují výsledek

Ve druhém poločase se Chlumec nadále snažil o vyrovnání, zároveň s tím se ale výrazně zhoršilo počasí – vítr i déšť zesílili. Dobruška se navíc neuchylovala k ryze defenzivní hře, právě naopak. Chlumec si tak kvůli všem těmto faktorům nevytvářel nějaký konzistentní tlak. Dvacet minut před koncem se navíc Dobrušce podařilo potvrdit své vedení, když se ve vápně soupeře nejrychleji zorientoval Martin Valášek, jehož střela zamířila přesně k levé tyči chlumecké brány. Dobruška tak dovedla zápas s náročným soupeřem do vítězného konce. 



Sestavy


SK Dobruška
M. Pěnička [-] (46. V. Malý [-] ) - P. Hrabar [-] , A. Zilvar [-] , P. Krahulec [-] , J. Mikušík [-] , M. Valášek [-] (80. R. Čopík [-] ) , E. Týfa [-] (46. J. Matějů [-] ) , L. Gerža [-] , M. Jirásek [-] , J. Effenberk [-] , D. Eimann [-] (87. F. Šotola [-] )

FK Chlumec nad Cidlinou
L. Kukal [-] - J. Kučera [-] , K. Staněk [-] , Z. Dušek [-] , J. Vopátek [-] , V. Chadraba [-] , J. Jelínek [-] , D. Koubek [-] (76. V. Branský [-] ) , M. Bráborec [-] , J. Hartman [-] , M. Kučera [-]

ŽK: 59. V. Chadraba .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Vítek Pavel - KALAŠ Radek, ČEJCHAN Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.