4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2017 15:00

17.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká přehrála Kostelec


Branky


0

Náročný zápas spojený s deštěm a silným větrem zvládla lépe Vysoká, která díky své aktivitě vstřelila čtyři góly. Kostelec se během devadesáti minut neprosadil. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí budují náskok

V úvodních minutách potřebovaly oba týmy zejména důraz. K tomu, aby se hráči dostali do střeleckých pozic, potřebovali přetlačit soupeře a natlačit se do šance. Když už se ale některý z hráčů do vápna probojoval, octl se v přehuštěném prostoru, ve kterém se obtížně hledala branka. Život hráčům, a hlavně brankářům komplikoval silný a nevyzpytatelný vítr. Ve třinácté minutě poprvé vážně zahrozili domácí. Míč se po standardní situaci odrazil k jednomu z hráčům Vysoké, který z hranice vápna vypálil na Kosteleckou branku. Skákavá střela mířila k tyči, gólman Jan Rolejček ale zasáhl včas a balon zastavil. Kostelečtí bylo blízko prvnímu zásahu v osmnácté minutě. Hostující útočník se prosmýkl obranou Vysoké, a dokonce obešel i brankáře Milana Pavliše, zakončení z mírného úhlu ale minulo cíl a skončilo v autu.

 

Skóre se poprvé měnilo po půlhodině hry. Vysoké se povedla průniková přihrávka, která propadla za obranu Kostelce. Takzvaně „za bukem“ se tak octli hned dva hráči Vysoké, před kterými stál pouze brankář Jan Rolejček. S prvním zakončením si sice gólman Kostelce ještě poradil, na následnou gólovou dorážku Richarda Růžičky už ale nemohl stačit. Obloha se nad kosteleckou brankou ještě více zatáhla v sedmatřicáté minutě. Jan Škvrňák rozehrál rohový kop přesně na hlavu Vojtěcha Bělky, který přesnou hlavičkou uklidil míč do sítě. Na nepříznivý vývoj zápasu nenašli hosté odpověď ani ve čtyřicáté druhé minutě, kdy Jan Švandrlík završil kostelecký protiútok střelou do tyče. 

Vysoká brzy po zahájení druhé půle rozhoduje

Potenciální snahy Kostelce o zdramatizování zápasu zmrazili domácí hned v úvodu druhé půle. Ve čtyřicáté sedmé minutě domácí pronikli do vápna a díky zpětné přihrávce se míč dostal na kopačky Michal Haken, který střelou do horní části branky zvýšil vedení Vysoké na 3:0. Za tohoto stavu se Kostelečtí i nadále snažili o vstřelení kontaktního gólu. Vysoká však celý druhý poločas hrozila prostřednictvím rychlých přechodů do útoků. Domácí se do zakončení dostávali častěji, než soupeř a byli i nebezpečnější. Definitivní podobu získal výsledek v osmdesáté minutě. K míči se dostal Vojtěch Bělka a jeho střela zpoza vápna mířila přesně k pravé tyči kostelecké branky. Vysoká tak zvítězila 4:0. 



Sestavy


FK Vysoká nad Labem
M. Pavliš [-] - J. Píša [-] , T. Prorok [-] , R. Růžička [-] , M. Ptáček [-] - M. Haken [-] , J. Strachota [-] (46. J. Jelínek [-] ) , J. Škvrňák [-] (81. F. Hušek [-] ) , P. Samek [-] (77. P. Kulhánek [-] ) - J. Pražák [-] (70. P. Kafka [-] ) , V. Bělka [-]

FK Kostelec nad Orlicí
J. Rolejček [-] (83. T. Matoušek [-] ) - A. Hašek [-] , J. Švandrlík [-] , T. Králík [-] (70. J. Cvejn [-] ) , M. Klouda [-] , L. Plocek [-] (77. M. Hochmann [-] ) , J. Kvasnička [-] (53. J. Ježek [-] ) , O. Furda [-] , K. Kaplan [-] , P. Klapal [-] , L. Šrámek [-]

ŽK: 35. M. Haken - 52. A. Hašek , 56. L. Šrámek .
Počet diváků: 64. Rozhodčí: Novotný Matěj - HRON Miroslav, ŠOTEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.