FOTO, VIDEO: Jáchymov porazil Bochov a v tabulce se na něj dotáhl


Branky


0

K velmi důležitému utkání zajížděl Jáchymov do Bochova. Domácí mužstvo bylo o tři body právě před Jáchymovem a postavení obou mužstev ukazovalo, že se hraje o "6" bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

 Od počátku bylo vidět, kdo touží po vítězství víc. To, co chybělo v předchozích zápasech hráčům Jáchymova předvedli v dnešním utkání. Od prvních minut důraz na míč i v soubojích. Nebylo pochyb, kdo si z tohoto zápasu odveze všechny body. Jedinou branku se podařilo domácím vstřelit těsně před koncem 1. poločasu z přímého kopu, kdy brankáři hostů skočil míč těsně před ním a skončil v síti. Hosté prakticky hráče z Bochova k ničemu vážnému nepustli a naopak mohli vstřelit další branky, kdy v jednom případě domácího golmana zachránilo břevno. Hrálo se za sluného počasí, které bralo hráčům síly, což se projevilo ke konci zápasu. Díky vítězství se hosté dostali právě před Bochov a to jen o skore.

 

Autor příspěvku Petr Šikýř

VIDEO

 

 

 

 



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Sapoušek Jáchym - BLÁHA Karel, JATI David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.