3:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 17:00

19.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO, FOTO: Stará Role rozhodla v prvním poločase


Branky


26. J. Došek (p.) , 30. J. Drahoš , 35. K. Belický - 63. D. Houdek
0

Domácí Stará Role, která stále útočí na první místo, přivítala na svém hřišti Habartov. Papírově byli jasným favoritem domácí...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí získali pohodový náskok

... a také hned na začátku utkání to chtěli přenést na hřiště, ve čtvrté minutě si vybojovali sérii rohů a několik slibných šancí, ale bylo to stále bez gólu. Tlak domácích se stále navyšoval, přicházely další rohy a ve dvacété minutě vyslal pěknou střelu Jakub Došek, ta však prosvištěla těsně kolem tyče.

 

Ve 23. minutě pelášil sám na branku starorolský Jan Drahoš, ale brankář jeho šanci zneškodnil. Skóre se měnilo tři minuty poté, ve vápně byl faulován Jakub Došek a sám faulovaný také penaltu proměnil 1:0.

 

Domácí byli rázem na koňi, rychle napadali obranu Habartova, která chybovala a přesnou ranou o tyč zvíšil na 2:0 Jan Drahoš. Další chyba hostující obrany přišla ve 34. minutě, jmenovitě přišel o balón Jakub Straka a o gól na 3:0 se postaral Karel Belický. Třetím gólem domácí ukončili svůj sobotní střelecký um, ale hostující obrana stále chybovala, což jí ve 40. minutě nahlas vyčetl hostující gólman.

Houdek jen snížil

Do druhého poločasu vstoupila aktivnějí Stará Role, ale jejÍ úniky končily ofsajdy. Do první velké šance se hosté dostali v 63. minutě, útočník Habartova nejdřive za tří metru trefil břevno a poté z dorážky uklidil míč do sítě Daniel Houdek. Habartov cítil šanci na bodový zisk a začal více útočit, jejich snažení vyvrcholilo břevnem v 80. minutě. 

 

Stará Role vybojovala tři body a stále náhání první Žlutice.

 

AUTOR: MICHAEL SOLDÁN



Sestavy


TJ DDM Stará Role
P. Povinský [-] - J. Stýblo [-] , A. Roubíček [-] , K. Belický [-] , J. Durdis [-] - Z. Adam [-] (88. J. Vydra [-] ) , L. Došek [-] , J. Došek [-] , D. Hušek [-] - V. Klauz [-] (78. J. Kubíček [-] ) , J. Drahoš [-] -

TJ Baník Habartov
R. Hanker [-] (46. L. Trpišovský [-] ) - J. Straka [-] , T. Tamajka [-] , P. Formánek [-] , P. Müller st. [-] , M. Tancl [-] , D. Houdek [-] , J. Křepela [-] , D. Horváth [-] (62. D. Rozmahel [-] ) , L. Tamajka [-] , M. Richter [-]

ŽK: 80. A. Roubíček , 83. J. Stýblo - 51. J. Křepela .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Nehasil Lukáš - TALPÁŠ Petr, ŠTĚRBA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.