0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

16.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Bělá vyloupila Fryčovice


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve Fryčovicích se hrálo vyrovnané utkání. Hosté podnikali nebezpečné útoky po stranách a po jednom z nich v 17. minut míč doputoval až ke kononýrovi Knápkovi jehož střela skončila v domácí brance - 0:1. V prvním poločase měli i domácí dvě vyložené šance. V té první Šlosarův samostatný únik vychytal Slavík. Ve druhé šanci, v samotném závěru poločasu, domácím gólovou radost zhatila spojnice hostující branky.

Druhý poločas zvládli hosté po taktické stránce na výbornou. Domácí do žádně větší akce nepustili. Naopak to byli oni kdo v 57. minutě po akci Ondřeje Pytlíka, a zakončujícího Knápka zvýšili své vedení na 0:2. V klidu hrající hosté poté ještě díky Kožíkovi, který proměnil samostatný únik přidali další gól a upravili skóre utkání na 0:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Fryčovice
Jan Šponiar (Fryčovice): Stará Bělá hrála velmi dobře organizovaně. Když už jsme se propracovali do šance neměli jsme v ní štěstí a dnes jsme neskórovali. Bez toho nemůžeme pomýšlet na body.

FK Stará Bělá
Radim Kovář (Stará Bělá): V dnešním utkání došlo ke změnám jak jednotlivých hráčů, tak i hráčských postů. Hráli jsme hru, kterou jsme v danou chvíli potřebovali. Z tohoto pohledu panuje spokojenost, že jsme, až na pár chyb, utkání zvládli velmi dobře organizačně a takticky.



Sestavy


TJ Sokol Fryčovice
T. Ivánek [-] - P. Janek [-] (47. L. Staněk [-] ) , A. Holub [-] , R. Zahradník [-] , A. Rimel [-] - P. Žurovec [-] , M. Šlosar [-] , M. Soško [-] , R. Koloničný [-] (67. D. Urbiš [-] ) - J. Rumel [-] , J. Pešek [-] (65. J. Vrtný [-] )

FK Stará Bělá
L. Slavík [-] - J. Dziža [-] , O. Malík [-] , R. Mika [-] , O. Pytlík [-] - M. Štěrba [-] (46. T. Bittala [-] ) , M. Rusinko [-] , R. Kaloč [-] (52. R. Pytlík [-] ) , D. Kožík [-] - R. Brachtl [-] (46. M. Petrík [-] ) , M. Knápek [-]

Hráči zápasu: M. Knápek , O. Pytlík , O. Malík .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.