1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2015 17:30

16.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Lhota doma remizovala s Velkou Polomí


Branky


0

Již dvanáctou remízou v této sezóně skončil zápas Dolní Lhoty. Tentokrát ji zachraňoval v poslední minutě střelou z trestného kopu Zezulka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu vstoupili aktivněji domácí fotbalisté. Chadziandoniu se dvakrát ocitl sám před Kozelským, ale skórovat nedokázal. Domácí fotbalisté působili fotbalovějším dojmem. Hosté spoléhali na bojovnost. Ve 32. minutě hosté otevřeli skóre, když trestný kop Vyhlídal přiťukl p. Šmídovi a ten s pomocí teče překonal Tichého - 0:1.

Druhý poločas byl podobný toho prvního. Domácí se snažili hrát a dobývali obrannou hráz, kterou před svojí brankou vystavěli hostující hráči. Hosté spoléhali na protiútoky, ale žádný se jim nepodařilo dotáhnout do gólového konce. V 90. minutě rozhodl zřejmě o zasloužené remíze střelou z trestného kopu Zezulka.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Lhota
Petr Čížek (Dolní Lhota): V utkání jsme mohli jít do vedení, kdyby Chadziandoniu proměnil jednu ze svých šancí. Celý zápas jsme byli fotbalovější, ale naráželi jsme na obětavost a bojovnost hostí. Za remízu můžeme být nakonec rádi.

TJ Velká Polom
Josef Bartoš (Velká Polom): Dnes jsme spoléhali na defenzivu a vyráželi do protiútoků. Škoda, že se nám nepodařilo nějaký dotáhnout do konce. Když dostanete gól v poslední minutě utkání musí to pro vás být ztráta.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Lhota
A. Tichý [-] (72. Z. Lukša [-] ) - M. Souček [-] (55. L. Kubín [-] ) , T. Heřman [-] , R. Kneisl [-] , P. Třuslo [-] - J. Dedek [-] (46. M. Adámek [-] ) , V. Zezulka [-] , R. Křižák [-] , J. Straka [-] - P. Chadziandoniu [-] (46. J. Zeman [-] ) , M. Orlík [-] (55. M. Slíž [-] )

TJ Velká Polom
L. Kozelský [-] - R. Popek [-] , L. Měch [-] , R. Šmída [-] , J. Trojek [-] - M. Ludvík [-] (87. R. Zděblo [-] ) , J. Němec [-] , M. Mučka [-] , J. Sztefek [-] - P. Šmída [-] , J. Vyhlídal [-]

Hráči zápasu: R. Kneisl - J. Němec , J. Trojek , M. Mučka .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.