3:2
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 17:00

16.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozmice v derby zdolaly Hať


Branky


0

V nervózním utkání byli po závěrečném hvizdu spokojenější domácí fotbalisté, kterým se podařilo díky dvěma brankám zdolat Hať 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání vyšel lépe hostujícímu týmu. Svojí agresivitou domácí hráče trošku zaskočili. Ve 12. minutě navíc díky hlavičce Davida Plačka po rohovém kopu otevřeli skóre - 0:1. Poté se i domácí dostali více do hry. Ve 20. minutě se jim díky pokutovému kopu nařízenému za ruku jednoho z hostujících hráčů podařilo Ličkou srovnat na 1:1. Poté měl Přecehtěl dobrou příležitost po přihrávce Pražáka, ale minul. Ve 26. minutě se již domácí dostali do vedení, kdy Starý střelou na bližší tyč otočil skóre - 2:1. Ve 44. minutě bylo opět srovnáno, kdy po nedůrazném odkopu Bílka hosté vykombinovali až do šance a David Plaček se nemýlil - 2:2.

Druhý poločas již nebyl tak bohatý na šance. Přesto se i nadále hrálo atraktivní utkání. V 78. minutě přišel rozhodující moment utkání. Na dlouhý Ličkův míč si v pozici zavánějící ofssidem naběhl Starý a lobem stanovil konečné skóre utkání - 3:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozmice
Petr Kozelek (Kozmice): Utkání by zřejmě více slušela remíza, ale nakonec jsme byli šťastnější. Chvíli nám trvalo, než jsme si zvykli na tvrdost hostujících hráčů, ale týmovým výkonem jsme zápas nakonec zvládli.

TJ Sokol Hať
Pavel Šula (Hať): Naši hráči předvedli výborný výkon. Bohužel tendenční výkon rozhodčího proti nám utkání uškodil. I přesto jsme zápas mohli dotáhnout do vítězného konce, ale šance jsme neproměnili.



Sestavy


TJ Sokol Kozmice
M. Bortlík [-] - J. Bílek [-] , L. Lesniak [-] , M. Procházka [-] , P. Lička [-] - M. Galus [-] , M. Hartmann [-] (90. P. Küffel [-] ) , R. Husárik [-] , D. Pražák [-] - V. Přecechtěl [-] (70. T. Gai [-] ) , J. Starý [-] (85. M. Daněk [-] )

TJ Sokol Hať
L. Michálek [-] - V. Adamčík [-] , L. Cigan [-] , V. Štěpán [-] , T. Plaček [-] - J. Machalla [-] , L. Vojáček [-] , R. Chmelař [-] , O. Bortlík [-] - P. Kašuba [-] , D. Plaček [-]

Hráči zápasu: J. Starý - D. Plaček .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.