3:1
(2:1)
30. R. Mika
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

14.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

HLUBINA SI V DOMÁCÍM PROSTŘEDÍ PORADILA V DERBY SE STAROU BĚLOU


Branky


0

Fotbalisté Hlubiny udělali v sobotním utkání velký krok za postupem do 1.A třídy. Výhrou nad Starou Bělou si uchovala v čele tabulky pětibodový náskok na svého pronásledovatele z Kozmic a v příštím kole již může slavit postup. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byli sice hosté  po prvním inkasované brance aktivnější, ale udělali dvě hrubé individuální chyby, které domácí hráči potrestali. Začátek utkání vyšel trochu lépe domácím fotbalistům, kteří se po střele Klímy a zaspání hostujícího brankáře dostali ve 20. minutě do vedení 1:0. Hostům se podařilo za deset minut vyrovnat po standardní situaci, kdy míč proletěl pokutovým územím a hostující obránce Míka jej uklidil za domácího brankáře - 1:1. V tu chvíli byli hosté jasně lepším týmem, ale góly z toho nevytěžili. Naopak ve 40. minutě po chybě hostujícího Radka Pytlíka, jež se v roli posledního hráče neúspěšně pokusil o kličku na domácího Hyrníka, který mu míč vypíchnul, pohotově přihrál nabíhajícímu Krčmaříkovi a ten míč uklidil za bezmocného gólmana - 2:1.

Druhý poločas se nesl v duchu rozkouskované a neurovnané hry. Domácí v 70. minutě zvýšili z Bartošem z pokutového kopu, nařízeného po hloupém zákroku hostujícího obránce Dziži na Krčmaříka na 3:1. Poté si již v nepříliš pohledném závěru pohlídali důležité vítězství nad nebezpečným soupeřem. 



Ohlasy k zápasu


TJ Unie Hlubina
Viktor Olšovský (Hlubina): Důležité vítězství pro naše mužstvo. Věřím, že po příštím utkání již budeme slavit postup.

FK Stará Bělá
Radim Kovář (Stará Bělá): Podprůměrné utkání z obou stran až na pány rozhodčí, kteří byli "výborní". S kvalitou utkání z předchozího kola proti Kozmicím se to nedá v žádném případě srovnat. O osudu utkání rozhodli naše tři hrubé individuální chyby jednotlivců, po kterých jsem vždy inkasovali.



Sestavy


TJ Unie Hlubina
J. Feik [-] - J. Holeczy [-] , M. Pavlačka [-] , J. Cinik [-] , M. Blokša [-] - O. Klíma [-] , V. Olšovský [-] (80. A. Sýkora [-] ) , L. Bartoš [-] , D. Gregor [-] (82. P. David [-] ) - J. Schmutz [-] (25. O. Hyrník [-] ) , J. Krčmařík [-] (75. J. Skýba [-] )

FK Stará Bělá
L. Slavík [-] - O. Pytlík [-] , R. Mika [-] , L. Nenička [-] , J. Dziža [-] - D. Kožík [-] , M. Rusinko [-] , O. Malík [-] , R. Pytlík [-] - R. Brachtl [-] , M. Knápek [-]

Hráči zápasu: O. Klíma , O. Hyrník .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.