Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

14.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Václavovice doma podlehly Šilheřovicím


Branky


0

Václavovice doma od v pohodě hrajících Šilheřovic dostali "bůra".

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku utkání byla na hostech znát herní pohoda a i když ve středu hřiště byla hra vyrovnaná, tak největší rozdíl byl v prostoru před šestnáctkou, kde hosté dokázali být přímočařejší, důraznější a v zakončení efektivnější. Hned ve 2. minutě hostující Martinka otevřel skóre - 0:1. Na 0:2 zvýšil novic v základní sestavě hostů Thomas ve 20. minutě. Příležitosti domcích končily mimo bránu nebo je zlikvidoval výbornými zákroky hostující brankář.

 

Úvod druhé půle začal aktivní hrou domácího celku. Hosté důsledně bránili a snažili se ohrožovat rychlými protiútoky. Domácí si přesto vypracovali několik brankových příležitostí, ale opět doplatili na neproduktivní koncovku. Ke špatnému zakončení domácí přidaly i chyby v defenzivě, které hosté trestaly brankami. V 70. minutě zvyšoval střídající Voznica po kombinaci s Martinkou zvýšil na 0:3. O pět minut později tentýž hráč zvýšil na 0:4 a konečné skóre zápasu na 0:5 uzavřel v 80. minutě asi nejlepší hráč na hřišti Martinka.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Václavovice
Martin Vítek (Václavovice): Škoda neproměněných šancí, kterými jsme mohli zápas zdramatizovat. Na našich hráčích je vidět, že už sezónu dohrávají.

TJ Sokol Šilheřovice
Bernard Habura (Šilheřovice): Dnes jsme podali solidní výkon korunovaný pěti brankami. Naši hráči si fotbal již užívají a pohodě dohrávají sezónu.



Sestavy


TJ SOKOL Václavovice
L. Ometák [-] - F. Šoltýsek [-] (46. V. Koňařík [-] ) , R. Bednář [-] , R. Žižka [-] , R. Kozel [-] (65. J. Tomis [-] ) - J. Bystroň [-] (72. M. Tvardek [-] ) , J. Berta [-] , P. Zezulčík [-] , R. Uryga [-] (79. P. Ožana [-] ) - R. Ludvík [-] , P. Hájek [-] (83. P. Vojtek [-] )

TJ Sokol Šilheřovice
T. Köhler [-] - P. Bittner [-] , R. Redzina [-] , D. Lukáš [-] - L. Machala [-] , P. Redzina [-] , D. Volný [-] , R. Ničman [-] - .. Thomas [-] (46. T. Voznica [-] ) , P. Jakubec [-] , J. Martinka [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.