Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrava-Jih poprvé na jaře vyhrála


Branky


0

Souboj dvou nejhorších týmů soutěže vyzněl jednoznačně pro domácí fotbalisty, kteří pěti góly potvrdili svoji záchranu v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Celkem jednoznačné utkání se odehrálo v Ostravě-Zábřehu, kde domácí Ostrava-Jih hostila poslední tým tabulky Václavovice. Domácí se dostali do vedení hned v 7. minutě, kdy se prosadil Zima - 1:0. V 18. minutě chytrým lobem zvýšil Schüler - 2:0. Ve 28. minutě tentýž hráč po faulu na Kroupu proměnil pokutový kop - 3:0. V závěru poločasu se hostům podařilo Hájkem snížit, kdy využili nedůrazu Pavláta - 3:1.

Druhý poločas probíhal v podobném duchu jako ten první. Hosté byli neškodní a domácí navyšovali skóre. Asi po nejhezčí akci utkání, kdy šel míč po ose Pavlát - centrující Ščigel - a hlavičkující Korbačka to bylo již 4:1. Na 5:1 z pohledu domácích zvýšil Kroupa. Konečnou podobu výsledku dali v samotném závěru utkání hosté z pokutového kopu A. Novotným - 5:2.



Ohlasy k zápasu


FC Ostrava-Jih
Ondřej Pavlát (Ostrav-Jih): Dnes to pro nás bylo relativně snadné utkání. Brzy jsme se dostali do vedení a poté jsme si výsledek hlídali.

TJ SOKOL Václavovice
Martin Vítek (Václavovice): Náš přístup k utkání byl opět více než mizerný, díky tomu jsme nemohli pomýšlet na bodový zisk.



Sestavy


FC Ostrava-Jih
R. Vaňo [-] - F. Zima [-] (70. M. Vedlich [-] ) , M. Konečný [-] , O. Pavlát [-] , M. Mecner [-] - T. Korbačka [-] , J. Žila [-] , D. Ščigel [-] , M. Čajka [-] - P. Kroupa [-] , R. Schüler [-] (75. T. Klobása [-] )

TJ SOKOL Václavovice
L. Ometák [-] - P. Sládek [-] , R. Žižka [-] , A. Langer [-] , R. Kozel [-] - J. Bystroň [-] , P. Zezulčík [-] , M. Berta [-] , A. Novotný [-] - R. Ludvík [-] , P. Hájek [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.