1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola skončil remízou, která nahrála Hlubině


Branky


0

Ve šlágru kola se utkaly Kozmice se Starou Bělou, tedy týmy, které na jaře ještě nepoznaly hořkost porážky. Nic na tom nezměnil ani jejich přímý souboj ve kterém se rozešly smírně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání byl zcela v režii domácích, kteří na hosty z Bělé vlétli. Z velmi rychlého tempa které nastavili, však žádnou branku nevytěžili, pouze krásnou střelu z třiceti metrů, která již zapadla za gólmana Drobce, ale stopku do sítě ji vystavilo břevno. Hosté, jejichž obrana ústála úvodní tlak domácích, se začali osmělovat k brejkům a žačali být také nebezpeční. Pohledný a ve vysokém tempu se hrající první poločas skončil bez branek. 

V druhém poločase se pokračovalo v tempu z toho prvního. Domácí byli silní na balónu, který chodil ze strany na stranu, ale stejně výborně fungovala obrana hostí, která na tyto posuny reagovala velmi dobře. Také směrem dopředu podnikali hosté nebezpečné protiútoky. V 60. minutě letěl z pravé strany domácích centrovaný míč, který se pokusil Přecechtěl zakončit efektními nužkami, ale míč minul. Ten však propadl k druhému Hartmannovi, kterého obrana hostů nepokryla a ten uklidil míč za bezmocného gólmana hostů - 1:0. Hosty branka nepoložila, vytrvali ve svém stylu hry a i oni se dočkali branky. V 65. minutě po jejich levé straně prošel Pytlík O. až do pokutového území, míč mu neodkopl skluzem ani domácí stoper a jeho střílený centr si gólman domácích srazil do vlastní sítě - 1:1. Posledních dvacet minut zápasu nabídlo velmi zajímavou podívanou, obě mužstva se snažila strhnout vítězstí na svou stranu - hosté z Bělé k němu měli přeci jen blíže. V první stoprocentní šanci po Brachtlově zatáhnutí balónu po levé straně a přesné přihrávce, spálil Knápek, jež netrefil zcela odkrytou bránu. V druhé selhal Pytlík R., který ač dvakrát sám před gólmanem se z gólu neradoval. Domácí se také snažili urvat tři body, k nim jim ještě jednou vystavilo stopku břevno. Pohledný fotbal na skvěle připravené trávě v Kozmicích tak skončil nerozhodně.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozmice
Martin Bortlík (Kozmice): Do zápasu šli obě mužstva s touhou zvítězit. Myslím, že to byl nadstandardní zápas na tuto soutěž. My jsme byli fotbalovější, ale hraje se na góly a ty vstřelili obě mužstva po jednom. Pro obě mužstva je to ztráta ve snaze dohnat lídra tabulky z Hlubiny.

FK Stará Bělá
Radim Kovář (Stará Bělá): Dnes určitě není ani jedno mužstvo spokojeno. My jsme zde přijeli vyhrát. Z domácího chování před zápasem číšila jistota a vůbec si nepřipouštěli, že by dnes mohli ztratit body. Domácí hrozili především centrovanými míči do pokutového území a byli v tomto strašně silní. My jsme dnes podali kompaktní výkon a zejména v defenzivní činnosti pracovali výborně. Na svůj tým jsem za dnešní výkon a nasazení velmi velmi hrdý!!! Jednoznačně se jednalo o dosud nejlepšího soupeře, který nás potkal. Potřebovali bychom odehrát více takových utkání pro další růst naší výkonnosti



Sestavy


TJ Sokol Kozmice
M. Bortlík [-] - J. Bílek [-] , L. Lesniak [-] , M. Procházka [-] , P. Lička [-] - D. Pražák [-] , M. Hartmann [-] , R. Husárik [-] , M. Galus [-] (55. J. Starý [-] ) - V. Přecechtěl [-] , T. Gai [-]

FK Stará Bělá
V. Drobec [-] - O. Pytlík [-] , L. Nenička [-] , R. Mika [-] , J. Dziža [-] - D. Kožík [-] , M. Rusinko [-] , O. Malík [-] , R. Pytlík [-] - R. Brachtl [-] (86. T. Bittala [-] ) , M. Knápek [-]

Hráči zápasu: D. Pražák - V. Drobec , D. Kožík .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.