4:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Bělá potvrdila dobrou formu


Branky


0

Stará Bělá v domácím utkání potvrdila dobrou formu. Hosté z Velké Polomi celý zápas tahali za kratší konec a jen díky dobrému výkonu brankáře Kozelského neutrpěla větší debakl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí fotbalisté od začátku utkání diktovali tempo hry. Hostující hráče do ničeho nepustili a jednoznačně je přehrávali. V 6. minutě Knápek po přesném Dzižově centru hlavou, otevřel brankový účet utkání - 1:0. Druhý gól tentýž hráč přidal z dorážky své vlastní střely ve20. minutě - 2:0. Kvalitní první poločas ze strany domácích  fotbalistů v 39. minutě podtrhnul Roman Mika gólem hlavou po standardní situaci.

V 58. minutě završil z pokutovéh kopu, který byl nařízen za hraní rukou hostujícího hráče v pokutovém území Knápek hattrick. Jediná šance hostů se zrodila v 65. minutě po rohu, kdy mič propadl před domácího brankáře a při dorážce byl jen z hostujících hráčů podražen a hlavní rozhodčí nařídil pokutový kop rovněž pro hosty. Hostující Mučka se nemýlil a poslal míč přesně k pravé tyči. Domácí si již pak vedení pohlídali.



Ohlasy k zápasu


FK Stará Bělá
Radim Kovář (Stará Bělá): Jediný rozdíl mezi dnešním výkonem a tím z minulého týdne byl terén, na kterém jsme hráli. Způsob hry zůstavá stejný ale vždy musíme změnit pokyny k řešení herních situací a celoplošnému držení míče. Proto nemůžeme náš výkon hodnotit a porovnávat stejným způsobem. S prvním poločasem a nástupem do toho druhého jsme spokojeni. Po vystřídání hráčů a zásahu do rozestavení, kvalita našeho výkonu opět upadla. Jsme si toho vědomi, ale je pro nás důležité, že jsme mohli do hry poslat všechny hráče, což je důležité pro jejich další motivaci a získávání cenných zkušeností.

TJ Velká Polom
Josef Bartoš (Velká Polom): Domácí dnes byly nad naše síly. Máme velkou marodku, což náš výkon sráží. Podržel nás opět Kozelský.



Sestavy


FK Stará Bělá
L. Slavík [-] - O. Pytlík [-] , L. Nenička [-] , R. Mika [-] , J. Dziža [-] (75. M. Štěrba [-] ) - D. Kožík [-] , M. Petrík [-] , O. Malík [-] (85. R. Kaloč [-] ) , R. Pytlík [-] (85. J. Kačer [-] ) - R. Brachtl [-] (62. V. Stařičný [-] ) , M. Knápek [-] (72. T. Bittala [-] )

TJ Velká Polom
L. Kozelský [-] - R. Popek [-] , J. Coufal [-] , L. Měch [-] , J. Trojek [-] - M. Ludvík [-] (46. J. Vyhlídal [-] ) , M. Mučka [-] , J. Němec [-] , J. Chudoba [-] - J. Sztefek [-] , P. Šmída [-]

Hráči zápasu: M. Knápek , L. Nenička - L. Kozelský .
Místo: Stará Bělá.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.