5:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fryčovice doma zdolali Vřesinu


Branky


9. J. Rumel , 20. J. Pešek , 33. M. Šlosar , 56. J. Rumel , 90. T. Quitt - 27. T. Hruzík
0

Fryčovice v domácím utkání získali důležité tři body v boji o záchranu v soutěži. Herně sice nebyli domácí výrazně lepší jak by napovídalo skóre, ale díky dobré obranné práci a proměňování šancí domácí zaslouženě vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí fotbalisté šli do vedení již v 9. minutě, kdy Koloničného přihrávku proměnil Rumel - 1:0. Ve 20. minutě zvýšili na 2:0 díky Peškovi, kterému přihrával Šlosar. Hosté z Vřesiny ještě kontrovali zásluhou Tomáše Hruzíka, který snížil ve 27. minutě na 2:1. V tuto chvíli zdálo se býti utkání ještě otevřené. Ovšem domácí zanedlouho ve 33. minutě Šlosarem opět zvýšili na rozdíl dvou branek 3:1, když přihrávku si tentokrát připsal Pešek.

Začátek druhého poločasu byl vyrovnaný, ale branku dali opět domácí v 65. minutě, kdy se trefil opět Rumel po přihráce Quitta - 4:1. Závěrečnou branku utkání si připsal  v poslední minutě Quitt, který proměnil pokutový kop po faulu na svoji osobu - 5:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Fryčovice
Jan Šponiar (Fryčovice): Utkání bylo vyrovnané. Snažili jsme se hrát ze zajištěné obrany a proměňovat šance, což nám do puntíku vyšlo.

FC Vřesina
Josef Vincenci (Vřesina): Přijeli jsme s touhou bodovat, ale tato zůstala asi v kabině. Dnes jsme si bodovat nezasloužili.



Sestavy


TJ Sokol Fryčovice
T. Ivánek [-] - M. Hlavatý [-] (69. R. Šugárek [-] ) , M. Soško [-] , J. Plesník [-] , A. Rimel [-] - P. Žurovec [-] (72. I. Vrtný [-] ) , M. Šlosar [-] , J. Vrtný [-] , R. Koloničný [-] - J. Rumel [-] , J. Pešek [-] (56. T. Quitt [-] )

FC Vřesina
M. Wozniak [-] - M. Janíček [-] , P. Janita [-] , J. Výšek [-] , M. Jakš [-] - M. Sasko [-] , O. Babič [-] , J. Novák [-] , L. Ineman [-] , T. Hruzík [-] - A. Hloušek [-]

Hráči zápasu: J. Plesník , M. Soško - T. Hruzík .
Místo: Fryčovice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.