1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozmice poprvé na jaře ztratily body.


Branky


0

Prvním týmem, který dokázal obrat Kozmice v jarní části o body jsou Darkovice. Vše podstatné se stalo v poslední desetiminutovce, kdy nejdříve šli hosté do vedení, ale domácí v poslední minutě vyrovnali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyronané utkání chudé na brankové příležitosti se odehrálo v Darkovicích, kde přijel tým jara z Kozmic. Hosté do tohoto utkání neztratili v jarní ani bod. Domácí po zlepšených výkonech v posledních utkáních doufali, že budou prvním týmem, který alespoň přibrzdí spanilou jízdu Kozmic. Samotné utkání bylo vyorvnané. V zápase vládli defenzivy obou mužstev.  První vážnější situaci si hosté připravili až v závěru 1. poločasu, kdy Přecechtěl přihrávkou pod sebe nachází Starého, ale ten ve skluzu míří vedle. Do šaten se šlo tedy za stavu 0:0.

Druhý poločas byl podobný toho prvního. Do největší šance se dostal asi hostující Přecechtěl, kdy dostal míč do šestnáctky, ale sám před brankářem minul. Hosté dvakrát zahrozili ještě díky Husárikovi a jeho přesným pasům za obranu, bohužel pro ně jak Bílek tak opět Přecechtěl se špatným zpracováním připravili o možnost zakončit. Hosté se nakonec v 80. minutě díky Přecechtělovi dočkali a otevřeli skóre utkání - 0:1. Domácí odpověděli v poslední minutě utkání, kdy po zbytečném faulu Galuse a následném trestném kopu dopravil míč do sítě ....



Ohlasy k zápasu


FK Darkovice
Štěpán Chlappek (Darkovice): Myslím si, že utkání remíza sluší. V utkání bylo minimum brankových příležitostí o které se hosté připravovali zejména svojí nepřesností. Na druhou stranu nám se rovněž nedařilo překonat hostující obranu, naštěstí nám v závěru vyšla standardní situace.

TJ Sokol Kozmice
Petr Kozelek (Kozmice): Utkání jsme mohli vyhrát. Škoda šancí Starého a Přecechtěla. O dva body jsme se nakonec připravili vlastní chybou v závěru utkání.



Sestavy


FK Darkovice
Š. Chlappek [-] - J. Vyletělek [-] , A. Rončka [-] , D. Novák [-] , A. Janoš [-] - M. Burý [-] , J. Voldán [-] , T. Miketa [-] , R. Plaček [-] - P. Tannenberger [-] , L. Poštulka [-]

TJ Sokol Kozmice
M. Bortlík [-] - P. Lička [-] , J. Janík [-] , M. Procházka [-] , A. Dihel [-] (74. T. Gai [-] ) - J. Bílek [-] , R. Husárik [-] , M. Galus [-] , M. Hartmann [-] - V. Přecechtěl [-] (78. P. Küffel [-] ) , J. Starý [-]

Hráči zápasu: Š. Chlappek - V. Přecechtěl , R. Husárik .
Místo: Darkovice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.