5:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 16:00

21.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Bělá doma nedala Hati šanci


Branky


0

První poločas utkání nic mimořádného nepřinesl. Smršť na začátku druhého poločasu ze strany domácích určila ráz utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj Staré Bělé s Hatí před zápasem neměl vyloženého favorita. V prvním poločase na nerovném terénu byl zápas vyrovnaný. Hosté se dokonce mohli dostat do vedení, ale Plaček neproměnil svůj únik. Jinak domácí měli výbornou organizaci hry, ale nedařila jsem finální a předfinální fáze.

Začátek druhého poločasu byl pro hosty černou můrou. Ve 48. minutě Knápek otevírá skóre - 1:0. O minutu později zvyšuje Radek Pytlík na 2:0. To byl úder ze kterého se již hosté neprobrali. V 66. minutě Kožík střílí třetí gól svého celku - 3:0. V 81. minutě tentýž hráč zvyšuje na 4:0. Skóre uzavírá v 86. minutě Mika - 5:0. Hosté sice herně vyloženě nepopadili, ale skolili je vlastní chyby a zlepšená střelecká potence domácích ve druhém poločase.



Ohlasy k zápasu


FK Stará Bělá
Radim Kovář (Stará Bělá): Dnes jsme hráli výborně po ztrátě míče. Za dnešní výkon jsem na celý tým pyšný. Pochvalu zaslouží přes výsledek i hosté. Neustále se snažili hrát fotbal, což se v této soutěži tak často nevidí.

TJ Sokol Hať
Pavel Šula (Hať): Myslím, že herně jsme dnes tak úplně nepropadli jak napovídá výsledek. Škoda šance Plačka z prvního poločasu. Ve druhém poločase domácí snad ze všeho dali gól.



Sestavy


FK Stará Bělá
V. Drobec [-] - O. Pytlík [-] , L. Nenička [-] , R. Mika [-] , J. Dziža [-] - M. Rusinko [-] (52. M. Štěrba [-] ) , M. Petrík [-] , O. Malík [-] (88. R. Kaloč [-] ) , R. Pytlík [-] (85. R. Brachtl [-] ) - M. Knápek [-] (80. V. Stařičný [-] ) , D. Kožík [-]

TJ Sokol Hať
L. Michálek [-] - P. Reiský [-] , L. Cigan [-] , V. Štěpán [-] , T. Plaček [-] - O. Bortlík [-] , R. Chmelař [-] , L. Vojáček [-] , J. Machalla [-] - P. Kašuba [-] , D. Plaček [-]

Hráči zápasu: O. Malík , V. Drobec - D. Plaček .
Místo: Stará Bělá.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.