0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 16:00

21.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Hlubina doma překvapivě ztratila všechny body


Branky


0

Domácí fotbalisté si vybrali slabší chvilku, které využili hosté z Vřesiny. Aktivní hrou se jim podařilo vyzrát na lídra tabulky a díky brance Hlouška si odvážejí všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas začal tlakem domácího týmu. Domácí se dostali do dvou šancí, které zlikvidoval Wozniak v hostující brance. Poté se hra vyrovnala a do konce poločasu se nestalo již nic zajímavého.

Druhý poločas začali vřesinští vystrkovat růžky a začali být mírně aktivnější. Domácí na jejich aktivní hru nenacházeli recept. Rozhodnutí zápasu přišlo v 72. minutě. Hostující Sasko zatáhl míč po lajně, přesným centrem našel Hlouška, který se nemýlil - 0:1. V závěru se domácí pokusili náporem zvrátit utkání ve svůj prospěch, ale pouze nastřelili Bartošem a Schmutzem břevno.



Ohlasy k zápasu


TJ Unie Hlubina
Martin Fico (Hlubina): Dnes jsme si vyhrát nezasloužili. Vřesina hrála velmi dobře a kromě začátku a konce utkání nás k ničemu nepustila. Nám se dnes nic nedařilo.

FC Vřesina
Josef Vincenci (Vřesina): Velmi dobře dnes zahrála obrana, ale pochvalu za bojovnost zaslouží celý tým. Jsou to cenné tři body.



Sestavy


TJ Unie Hlubina
J. Feik [-] - V. Olšovský [-] (46. M. Blokša [-] ) , M. Pavlačka [-] , J. Holeczy [-] , J. Skýba [-] - O. Hyrník [-] , M. Fico [-] (80. A. Sýkora [-] ) , L. Bartoš [-] , J. Cinik [-] - J. Schmutz [-] (70. M. Brinzik [-] ) , J. Krčmařík [-]

FC Vřesina
M. Wozniak [-] - M. Janíček [-] , P. Janita [-] (16. V. Stuchlík [-] ) , J. Výšek [-] , M. Jakš [-] - T. Hruzík [-] , J. Novák [-] , M. Sasko [-] , K. Kadlíček [-] , O. Babič [-] - A. Hloušek [-]

Hráči zápasu: J. Feik - J. Výšek , M. Wozniak .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.