3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 15:00

23.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kšice si poradily s Borem a odpoutaly se ze dna


Branky


0

V posledních týdnech je to na dně tabulky obrovský boj. Na poslední příčce se neustále střídají Kšice a Jiskra, ale poté, co vzájemný duel ovládl druhý jemnovaný, začínalo se zdát, že by mohlo být celkem rozhodnuto. Jenže Kšice se nvzdávají, na Bor se trochu posílili i hráči A-mužstva a nakoenc si s ním poradily v poměru 3:1. Je ale pravda, že Bor se v poslední době hodně trápí, hráči se neschází a tým se, možná přehnaně řečeno, rozpadá. je otázka, zde se z toho dokáže ještě letos oklepat. Sestup už mu ale naštěstí nehrozí. Nejblíže k němu má nyní Třemešné, které si po tomto víkendu vyměnilo pozici právě s Kšicemi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle byla vyrovnaná hrou i výsledkem

Ani jeden z týmů na tom momentálně i přes své kvality není tak dobře a oba se spíše trápí. Tentokrtá se ale i přes velké horko oběma celkem dařilo hrát celkem pohledný fotbal. V poli to bylo hodně bojovné a především vyronvnané. V předbrankové prostoru se ale lépe dařilo Kšicím. Hosty ale velmi dlouho držel ve hře fantastickými zákroky brankář Šroubek. Ani on ale nakoenc svou svatyni neochránil před střelou Jana Šubrta ze sedmnácté minuty. Od té doby Kšice vedlo a zdálo se, že začnou pomalu odskakovat. V následujících minutách se ale více osmělil také Bor a začal se také více tlačit do šancí. Kšice byly stále v útoku lepší, ale Bor dokázal využít snad první větší šacne a v devětadvacáté minutě se mohl po zásahu Petra Podlipského radovat z vyrovnání. Ve zbytku první půle to pak byl spíše on, kdo si snadněji vytvářel větší šance, jenže ani on nebyl úsoěšný podle představ. Trestuhodně spálil pár velmi dobrých akcí, a tak se do šaten nakoenc odcházelo za stavu 1:1.

Kšice rozhodly až před koncem

Ve druhé půli už byly domácí výrazněji lepším týmem. Více běhaly a hrály pohledný kombinační fotbal, jenže Bor se chytře semkl před vlastním vápnem a výborně bránil, takže si domácí vytvářeli šance jen velmi těžko. Bor skundoval Kšicím velmi zdatně. Občas se domácí přeci jen k něčemu dostali, ale beztak svých šancí nevyužili, a tak vyrovnaný stav platil velmi dlouho. Už to začínalo i vypadat, že by Bor mohl bod nakoenc ubránit, ale pak Kšice poslaly na hřišt posilu z A-týmu, Miroslava Šetlíka, který hru pořádně rozhýbal a dal týmu nový impuls. Kšice dostaly nový dech a díky chybě hostujícího beka se zhruba deset minut před koncem konečně dostaly znovu do vedení. Obránce Boru si neohlídal při autu domácího Petra Janouta, jehož nechal za sebou. Kšický útočník šel pak už sám na branku, v této situaci zachoval chladnou hlavu a vsítil. Bor doufal, že by mohl ještě zkusit vyrovnat, ale chvíli na to se dostal míč ke zmiňovanému Miroslavu Šetlíkovi, ten si posunul míč ke střele a zhruba z dvaceti metrů jej poslal přímo k tyči, čímž definitivně rozhodl. Ve bylých minutách už si domácí zápas ohlídali. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kšice B
Radek Milota: Dnes se nám konečně sešla dobrá sestava a celý zápas jsme byli lepší. Přesto bych chtěl soupeře pochvílit. Přijel ve slbabé sestavě ale předvedl statečný výkon, přestože byli hosté celý zápas horší tak se nevzdávali a snažili se hrát naplno.My jsme dlouho nebyli schopní dát gól a i díky tomu byl soupeř stále ve hře. Rozhodnout jsme dokázali až v závěru zápasu, ale určitě jsme vyhráli zaslouženě.

TJ Sokol Bor B
František Pták: Zápas byl vyrovnaný. Souepř měl asi tři gólové šance, ale nám výborně zachytal brankář. Ke konci půle jsme měli šance zase my, ale ani nám to tam nepadalo, ale nakoenc jsme alespoň vyrovnali. Ve druhé půli už byl soupeř lepší, přesto jsme s ním drželi krok. O výsledk unakoenc rozhodla jedna hrubá chyba našeho stopera, která dostala souepře do vedení. Škoda. Tentokrát jsme ale neodehráli tak špatné utkání, všichni hráči bojovali.



Sestavy


TJ Sokol Kšice B
J. Bárta [-] - L. Kudlík [-] , V. Chudáček [-] (60. P. Janout [-] ) , P. Kaprhál [-] , N. Škornička [-] (80. J. Jann [-] ) - J. Pařízek [-] (80. P. Šnebergr [-] ) , J. Šoul [-] , M. Schejbal [-] (60. M. Šetlík [-] ) , P. Jankov [-] - J. Šubrt [-] - D. Škornička [-]

TJ Sokol Bor B
Z. Šroubek [-] - J. Tejkal [-] , P. Podlipský [-] , L. Čížek [-] , V. Boško [-] , L. Pták [-] , R. Mikulička [-] , V. Hlaváč [-] , J. Boško [-] , J. Marcínek [-] , J. Andrle [-]

Počet diváků: 45. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - SMETANA Aleš (N), BLAŽEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.