P. Kasl 63. (p.)
1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 15:00

21.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tisová se proti Kšicím nečekaně natrápila


Branky


0

Neděla byla jednoslovně překvapením. Všechny tři ze čtyř zápasů ovládl papírový out-sider. Jen v Kšicích se nakonec body přičetly podle očekávání na konto Tisové. Ani tady ale nebylo od překvapení daleko. Zetor se s polsedním celkem tabulyk nečekaně natrápil a nakonec zvítězil jen v poměru 2:1. Na to se ale historie ptát nebude. Důležité jsou povinné bod, které Zetor získal. Díky nim se dotáhl na lídra soutěže a ztrácí na něj už jen jediný bod. Zdá se, že boj o titul bude ještě hodně napínavý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tisová potvrdila roli favorita

Tisová začala určitě lépe. Nehodlala dopustit žádné drama, a tak na pilu přitlačila hned na začátku a už v páté minuty ze své snahy vykřesala první zásah Ivana Mykhailovského. Zetor měl vše pod kontrolou. Kšicím se nedařilo vůbec nic a v podstatě se jen bránily. Zetro tlačil, hrál s balónem a neustále se pokoušel cpát do vápna souepře. Bylo ale vidět, že Zetoru tato role vůbec nesedí. Tisová raději brání a hrej na brejky, ale když má v roli favorita něco vymýšlet, mívá problémy a nejinak tomu bylo i tentokrát. Přesto první půli zvládla. V závěru přidal Ivan Mykhailovskiy ještě jeden zásah a do kabin odchzela za slibného vedení.

Kšice bojovaly až do konce

Ve druhé půli už Zetor polevil a nechal hrát souepře. Usadil se v pohodlí v zajištěné obraně, kterou snaživé Kšice zkrátka nemohly překonat. Tisová měla vše pod kontrolou. Pak ale sudí ve třiašedesáté minutě nařídil proti Tisové penaltu a Petr Kasl vrátil Kšice kontaktní brankou do hry. Kšice se pak snažily o vyrovnání ze všech sil, ale marně. Tisová už výsledek ohlídat dokázala. Sama si sice ještě nějaké šance při brejcích vytvořila, ale ani jí se nepodařilo rozhodnout dříve, než zazněl závěrečný hvizd. Kšicím už v závěru navíc rychle docházely síly, a tak už Zetor vše bez potíží zvládl. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kšice B
Radek Milota: Hosté byli v první půli lepší. Využili našich chyb a zaslouženě vedli 2:0. My jsme se ve druhé půli zlepšili, možná jsme byli i o trochu lepší, dokázali jsme snížit, ale na vyrovnání jsme už neměli síly. Za sebe ale musím říci, že to byl pěkný zápas a myslím, že i kvalitní.

TJ Zetor Tisová
Zetor Tisová: Tisová se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Kšice B
J. Bárta [-] - P. Kaprhál [-] , J. Šubrt [-] (60. J. Pařízek [-] ) , M. Šetlík [-] , I. Šetlík [-] , M. Schejbal [-] , J. Šoul [-] , N. Škornička [-] , P. Jankov [-] , P. Kasl [-] (75. D. Škornička [-] ) , D. Fořtík [-] (50. P. Šnebergr [-] )

TJ Zetor Tisová
M. Novotný [-] - I. Mykhailovskiy [-] (46. M. Foltas [-] ) , V. Pryvrattskyi [-] (80. V. Rott [-] ) , P. Gabčo [-] , I. Balash [-] , E. Šály [-] , T. Kozák [-] , M. Samek [-] (46. R. Radocha [-] ) , V. Koscelník [-] (46. V. Samek [-] ) , D. Fitsek [-] , O. Šebor [-]

ŽK: 70. J. Šoul , 81. M. Šetlík , 85. I. Šetlík - 70. M. Foltas , 84. E. Šály , 85. I. Balash .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Loukota Petr - SMETANA Aleš (N), VELICH Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.