2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.04.2015 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vřesina - Ostrava-jih


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

 

 

Utkání ve Vřesině bylo rozhodnuto v prvním poločase. Celé utkání se odehrálo za mírné převahy domácích. Hosté vyčkávali a do útoku se příliš nehrnuli. Domácí toho využili ve 30. minutě Hlouškem, který přízemní křižnou střelou otevřel skóre utkání – 1:0. O deset minut později zvýšil na 2:0 nečekanou střelou z otočky Ineman. Pro hosty mohlo ještě hůř, ale krásná Kalmusova střela skončila na břevnu hostující branky. 

 

Druhý poločas již byl méně atraktivní. Hosté byli nadále bezzubí a na domácí kopačky se přilepila trocha nervozity. Hrálo se zejména mezi šestnáctkami, kdy největším problémem byla finální fáze a příprava šance, ze které by mohl padnout gól. Domácí si i přesto dvě velmi dobré příležitosti, ovšem zvýšit náskok se jim již nepodařilo.

 

„Jsme rádi, že se nám dnes povedlo vyhrát a odčinit porážku z minulého kola. Naše výhra vzhledem k průběhu utkání je zasloužená.“ K utkání uvedl domácí trenér Miroslav Pivovarčík.

 

„Přístup některých našich hráčů k fotbalu se mi nelíbí. Proto se nemůžeme divit, že po dvou jarních kolech máme na svém kontě pouze jeden bod. Dnes jsme si bodovat nezasloužili,“ po utkání uvedl hostující hrající asistent trenéra Ondřej Pavlát.

 

 

 



Sestavy


FC Vřesina
M. Vajda [-] - P. Janita [-] (42. T. Hruzík [-] ) , J. Novák [-] (84. J. Seget [-] ) , J. Výšek [-] , M. Janíček [-] - R. Kalmus [-] (72. L. Mikulík [-] ) , L. Ineman [-] , K. Kadlíček [-] , O. Babič [-] , M. Jakš [-] - A. Hloušek [-]

FC Ostrava-Jih
J. Stach [-] - M. Vedlich [-] , M. Konečný [-] , O. Pavlát [-] , T. Klobása [-] (70. F. Zima [-] ) - D. Ščigel [-] , D. Handzlík [-] , T. Libosvárský [-] , M. Čajka [-] , M. Ochvat [-] - J. Petrovský [-]

ČK: 88. F. Zima .
Hráči zápasu: A. Hloušek .
Místo: Vřesina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.