Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 15:00

16.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trpísty deklasovaly Zadní Chodov a chtějí ještě bojovat o postup


0

Trpístský Sokol byl sice favoritem už před utkáním a čekalo se, že si poradí bez větších potíží. Takhle snadnou kanonádu ale nečekal asi nikdo. Sokol hrál velmi dobře a Baníku nedal jedinou šanci, o čemž dost jasně hovoří také konečný výsledek v poěmru 9:2. To je velmi dobré s ohledem na to, že ještě v minulém utkání Trpísty špatná koncovka připravila o dva body. Přitom po první půli bylo vše ještě otevřené a Baník byl ve hře. O všem rozhodla až exhibice ve druhé půli. Trpísty tak souboj o pozici zvládly a jsou v tabulce o bod před Baníkem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Baník vedl, ale postupně začal ztrácet

Zpočátku se hrálo hodně vyrovnané utkání. Trpísty sice držely více balón, ale soupeř s nimi stačil ještě běhat, a tak se jim nedařilo jej nějak výrazně přehrávat. Baník tak hrozil z brejků a párkrát se dostal i do samostatného úniku. V šestnácté minutě se dokonce dostal po trefě Františka Řežábka do vedení a zdálo se, že by mohl i s oslabenou sesavou a bez hráčů na střídání něco vymyslet. Jenže postupně odpadal a začínal ztrácet, a tak se vše začalo obracet zase k Trpístům. Už po čtyřech minutách vyronval Jakub Wintrle a později zápas otočil definitivně Václav Roučka. Ve zbytku půle už se sice Sokol netrefil, ale zápas se pro něj vyvíjel dobře. Domácí byli na nejlepší cestě k vítězství.

Drtivý úvod rozhodl

Trpísty hodlaly své šance využít, a tak do druhé půle vlétli na více než sto procent. Baník nestíhal a domácí jen svým tlakem zcela drtily. Během chvíle se trefili René Táborek, Jakub Wintrle i Václav Roučka a po první desetiminutovce bylo rozhodnuto, i když hned vzápětí zase snížil Josef Šindelář. Pak už se zápas v podstatě jen dohrával. Baník definitivně odpadl a Trpísty dál v poklidu útočily. Občas přišel z pohledu hostů nějaký náznak brejku, ale nic vážného z toho nebylo. Bylo tak jen otázkou, kolik branek ještě přidají Trpsíty. Postupně se později trefovali ještě Ludvík Rosťa, Radek Vašák a hattrick dokonce zkompletoval Jakub Wintrle. V poslední pětiminutovce pak už jen na konečných 9:2 upravil domácí kapitán René Táborek. Více už se ale nestalo. Domácí zaslouženě vyhráli a získali tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Trpísty
René Táborek: První půle byla docela vyrovnaná po všech stránkách. Jenže nám se skvěle vydařil úvod druhé půle, ve kterém nám to tam padalo. To soupeře položilo a nakonec z toho byl debakl. Byla to už jen hra na jednu bránu. S utkáním tak můžeme být spokojení.

TJ Baník Zadní Chodov
Milan Founě: Z naší strany to bylo špatné. Den předtím se jednomu z kluků narodila dcera, takže se slavilo a jeli jsme do Trpíst hodně oslabení a utahaní. Zápas se nám nevydařil. První půle ještě šla, dokonce jsme v jednu chvíli i vyhrávali, ale ve druhé půli jsme už odpadli úplně. navíc jsme dohrávali jen v deseti a oni už nám to tam nasypali. Soupeř byl prostě lepší a body si zasloužil více.



Sestavy


TJ Sokol Trpísty
J. Marcell [-] - R. Ludvík [-] , P. Uldrych [-] , J. Wintrle [-] , V. Roučka [-] (69. R. Vašák [-] ) , M. Šustr [-] , T. Čižmár [-] (46. P. Braha [-] ) , R. Táborek [-] , R. Táborek [-] , R. Táborek [-] , J. Kubašta [-]

TJ Baník Zadní Chodov
M. Mazanec [-] - J. Květoň [-] , L. Kubalík [-] , L. Belobrad [-] , M. Danko [-] , J. Šindelář [-] , P. Oláh [-] , M. Founě [-] , M. Blažek [-] , F. Řezábek [-] , R. Földési [-]

ŽK: 39. R. Táborek , 73. R. Táborek - 28. F. Řezábek , 73. L. Belobrad . ČK: 72. M. Mazanec .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Sirový Václav - KUBAŠTA Stanislav (N), KOČKA Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.