3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

16.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Halže si poradila s Kšicemi, druhé místo si udržela


Branky


0

Halže na dálku bojuje o druhou příčku s týmem Tisové. Tu sice čeká její víkednový zápas až v neděli, ale i tak už mohla o dalším dění napovědět hodně sobota. Čechie ale v tomto souboji žádné překvapení nepřipustila a s Kšicemi si celkem hladce poradila. Zvítězila 3:0 a mohla oslavit cenné tři body, které by jí měli udržet druhou příčku i v neděli. Kšice padly, ale ani ony neklesnou a zůstanou předposlední. Poslední Jiskra totiž padla také.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Halže nedopustila překvapení

Hlaže nehodlala nic podcenit a do zápasu vlétla se stoprocentním nasazením. Hrála výborně a Kšice vůbec nestíhaly. Už ve třetí minutě otevřel skóre Lukáš Goubej a vše se začala vyvýjet podle předpokladů. Domácí dál talčily a souepře k ničemu nepouštěli. Později se prosadil ještě také Aleš Dokoupil a zdálo se, že v tomto utkání už se k žádnému dramatu nedostane. Halže dál hrál zodpovědně odzadu, vytvářela si šance a měla zápas pod kontrolou. Své vedení si udržela až do konce poločasu a druhá půle už měla být pouhou formalitou.

Kšice zavelely k náporu

Ve druhé půli už ale domácí Čechie až příliš polevila a Kšice se dostaly do hry. Soupeře přehrávaly a vytvářely si i celkem dost šancí. Halže se snažila spíš jen bránit a dál si držet vedení, což se jí dařilo přesně podle představ. Kšice si sice vytvořily celkem dost šancí a minimálně třicet minut soupeře doslova drtily svým tlakem, gólem se mu ale přiblížit nedokázaly, a když zhruba deset minut před koncem skóroval z brejku Jakub Pýcha, bylo rozhodnuto. Kšice následně definitivně odpadly, přišly o naději a zápas už se jen v poklidu dohrál. Sokolu se ale opět podařilo ukázat, že se na jaře vrátil daleko silnější a je pro všechny větší hrozbou. Kvalitní Halže měla ale vše beztak pod kontrolou.



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Halže B
Čechie Halže: Halže se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

TJ Sokol Kšice B
Radek Milota: Domácím určitě patřil úvod a celkově první půle. My jsme se ale ve druhé půli nadechli k náporu, ale bez gólového efektu. Domácím se pak podařilo přidat později třetí branku a nakonec zvítězili. S herním projevem ve druhé půli jsme určitě spokojení, měli jsme převahu i tlak, ale nic z toho nebylo. Škoda. Ve druhé půli jsme hráli dost dobře.



Sestavy


TJ Čechie Halže B
Z. Božek [-] - J. Pýcha [-] , M. Soukup [-] , F. Bedecs [-] (46. T. Kaizler [-] ) , M. Božek [-] , M. Matoušek [-] (79. A. Herout [-] ) , J. Božek [-] , A. Dokoupil [-] , P. Hotový [-] , L. Goubej [-] , J. Typovský [-]

TJ Sokol Kšice B
J. Bárta [-] - N. Škornička [-] (46. D. Škornička [-] ) , V. Chudáček [-] , P. Kasl [-] - P. Šnebergr [-] (61. K. Tesař [-] ) , P. Jankov [-] , M. Schejbal [-] , P. Kaprhál [-] - J. Pařízek [-] , J. Šubrt [-] - D. Kaleja [-] (46. J. Jann [-] )

ŽK: 64. J. Božek .
Počet diváků: 43. Rozhodčí: HORVÁTH Jan - MATOUŠEK Milan (N), MILOTA Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.