Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 15:00

23.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedliště vyhrálo klíčový souboj s Motorem a je blízko záchraně


Branky


0

V posledních kolech se rozhoduje na obou koncích tabulky. O postupové píčky se sice pere více týmů, takže je podívaná na vrchol tabulky o něco záživnější, ale nemůžeme říci, že by souboj o udržení zůstával o moc pozadu. Tam je to mezi Záchlumí a Sedlištěm. Jeden tým zůstane, druhý nejspíš sestoupí. Před důležitým vzájemným střetem měly oba po deseti bodech a dělilo je jen odlišné skóre. Tento zápas byla proto nesmírně důležitým a pravděpodobně možná i rozhodujícím. Lépe si s ním nakoenc poradili o něco lepší domácí. Ti nakonec díky povedené desetiminutovce ve druhé půli vyhráli 5:2 a slaví zatím možná nejcennější letošní tři body. Momentálně je tak Sedliště velmi blízko záchraně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedliště si vystřelilo těsné vedení

Sedliště na tom bylo od začátku o něco lépe kombinačně a mělo balón více na svých kopačkách. V obraně to ale úplně ono nebylo, a tak se do šancí možná o něco více dostávali hosté, kteří tlačili všechny balóny rychle ke svým útočníkům, kteří se dostávali do nebezpečných pozic před brankou. Ani jedna z horkých chvilek, a že jich bylo dost, však domácí celek nespálila, a tak se držel bezbrankový stav. Postupně se domácí v defenzivě více semkli, a tak Záchlumí dostávalo už daleko méně prostoru. Hned se navíc Sedlišti navíc podařilo otevřít skóre. Už ve třinácté minutě tedy dokázal povzbudit svůj tým zásahem Václav Pešek. Sedliště bylo i nadále o něco více při chuti, ale ani Záhclumí nebylo až do konce poločasu bez šance. Brankáři ale měli už ve zbytku prvního dějství vše pod kontrolou, a do šaten se proto odcházelo za stavu 1:0.

Klíčová desetiminutvka

Hned na úvod druhé půle se podařilo posunout domácí tým k bodům ještě blíže Petru Fojtíčkovi, který zvýšil velmi rychle na 2:0. Povedená reakce hostů byla však ještě rychlejší. Během chvíle se postaral o kontaktní branku zase Adam Sabovčík a Motor byl zase ve hře. Dlouho to pak bylo zase o udolávání. Oba týmy měly nějaké šance, ale sítě se vlnit nechtěly. Záchlumí bylo několikrát blízko k vyrovnání, ale nakoenc se mu druhý gól přidat nepodařilo. Ba naopak. V šestašedesáté minutě skóroval podruhé Václav Pešek a bylo rozhodnuto. Záchlumí definitivně odpadlo a Sedliště během dalších šesti minut přidalo ještě další dvě branky. První zaznamenal Karel Duda a o druhou se postaral Pavel Hrubý. Záchlumí dokázalo nakoenc ještě díky bojovnosti Lukáše Dýdka po chvíli snížet, ale to už bylo vše. Ve zbytku zápasu Sedliště hru kontrolovalo a soupeři už nic nedovolilo. Domácí tak důležitý zápas zvládli.



Ohlasy k zápasu


TJ Staré Sedliště
Petr Fojtíček: Byl to hrozně urputný boj. My jsme se snažili hrát po zemi, ale soupeř nakopával balóny na své silné útočníky, kteří byli hodně nebezpeční. Sice se nám podařilo dát první branku, která nás trochu uklidnila, ale vedení jsme udrželi jen s velkými problémy. Zápas byl hodně tvrdý a ostrý. Rozhodčí jej ale zvládl opět skvěle. Druhá půle měla podobný scénář, My jsme se snažili kombinovat, ale o něco nebezpečnější byl soupeř. Když jsme dali ale dva rychlé góly zhruba v sedmdesáté minutě, tak soupeř odpadl. Vše se zlomilo a my už jsme zápas zvládli. Hráli jsme svou hru, nebezpečně po lajnách a přineslo to ovoce. Zápas jsme zvládli dobře a z bodů máme velkou radost.

TJ Motor Záchlumí
Vladimír Vácha: Utkání dvou mužstev ze spodní části tabulky bylo podle předpokladů hodně bojovné. Z obou stran byla vidět velká urputnost. Žádná fotbalová krása. Domácí byli o torchu lepší, ale my jsme měli trochu více šancí, ale ve druhé půli jsme udělali v obraně hodně chyb, které souepř dokázal potrestat.



Sestavy


TJ Staré Sedliště
J. Cingroš [-] - J. Marek [-] , M. Pažountka [-] , M. Patočka [-] , O. Rožumberg [-] - K. Duda [-] , F. Fatura [-] , V. Pešek [-] , P. Hrubý [-] - P. Fojtíček [-] , V. Pokorný [-]

TJ Motor Záchlumí
M. Štrejn st. [-] - M. Koníček [-] (34. J. Mička [-] ) , D. Kasič [-] , L. Hrabák [-] , A. Sabovčík [-] , M. Pavelka [-] , L. Dýdek [-] , M. Vácha [-] , V. Malík [-] , M. Karvaš [-] , M. Štrejn ml. [-]

ŽK: 30. J. Marek , 30. V. Pešek - 58. V. Malík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kroupa Jiří - ZAVACKÝ Petr (N), HORNÍK Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.