0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.03.2015 15:00

17.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staříč - Stará Bělá


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V krásném staříčském areálu se hrálo bojovné utkání. Bylo vidět, že šlo o první zápas. Bojovalo se mezi šestnáctkami s minimem šancí. V prvním poločase se hosté uvedli jednou pěknou střelou. Nebezpečnější byl ovšem brejk, ve kterém se ocitl domácí hráč až před hostujícím brankářem, kterého nakonec musel na brankové čáře zastoupit ještě jeden ze stoperů.

V druhém poločase hráči divákům nabídli opět bojovný fotbal. Obrany převyšovaly útok. Šance se rodily těžce a bylo jich jako šafránu. Hosté mohli Kožíkem rozhodnout o svém vítězství, ale ten měl pět minut před koncem, poté, co běžel sám na domácího brankáře, smůlu a v době střely mu balón odskočil, což zapříčinilo, že brankový prostor netrefil.

„Vyrovnaný zápas s minimem šancí. Bod z venku bereme. S troškou štěstí jsme mohli mít i tři. Pro diváky to ale žádná krásná podívaná nebyla,“ krátce za hosty zhodnotil Ondřej Pytlík.

Vyjádření domácích se nám nepodařilo zjistit.



Sestavy


FK Staříč
L. Smetana [-] - R. Řezáč [-] , P. Kocich [-] , P. Jukl [-] , P. Plichta [-] - M. Bogdan [-] (56. J. Urbiš [-] ) , M. Pešek [-] , P. Malý [-] (74. J. Volný [-] ) , O. Sluštík [-] , S. Musálek [-] - J. Sluštík [-]

FK Stará Bělá
L. Slavík [-] - J. Dziža [-] , R. Mika [-] , L. Nenička [-] , O. Pytlík [-] - D. Kožík [-] , O. Malík [-] (67. J. Molnár [-] ) , M. Petrík [-] (46. M. Rusinko [-] ) , T. Novák [-] (77. M. Štěrba [-] ) , R. Pytlík [-] - M. Knápek [-]

Hráči zápasu: R. Mika , L. Nenička .
Místo: Staříč.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.