2:1
(0:0)
55. M. Baum
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 15:00

17.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nečekaně napínavé derby, Stříbro se trápilo s Motorem


Branky


60. J. Kertys , 73. P. Sásik - 55. M. Baum
0

Záchlumí se na těžkého souepře ze Stříbra dokázalo připravit fantasticky. Nahrálo vůbec zle a bojovným výkonem ukázalo, jak moc touží, udržet se v soutěži. A Baník byl jeho výkonem skutečně zaskočen. V jednu chvíli dokonce prohrával a musel zápas otáčet, což nakoenc nebylo nic snadného a jednozančného. Favorit nakoenc zvítězil jen 2:1. Tantokrát mělo Stříbro namále. Překvapení kola, a to i bez nečekaného dělení bodů. Motor opět ukázal, že se v posledních týdnech hodně zvedl, a že se s ním musí ještě počítat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nečekaně vyrovnaná hra bez branek

Stříbro dnes souepře nejspíš dost podcenilo a vůbec se mu nedařilo ckoli vymýšet. Nebylo to tak, že by jen nedával Baník góly, ale zkrátka tak, že se hrála rovnocenná partie, v níž neměl nikdo nijak navrch. Motor hrál skvěle a bojovně a Baník se namohl dostat vůbec do hry. Hrálo se spíše mezi šestnáctkami a bez větších šancí. Zápas nijak zvlášť zajímavý nebyl, bylo to spíše o bojovnosti, než o kvalitě. I proto se tak v první půli nedokázal nikdo prosadit a po pětačtyřiceti minutách tak platil bezbrankový stav 0:0, který nejspíš nikdo nečekal.

Stříbro muselo obracet, ale úkol splnilo

Na začátku druhé půle se chvíli dál hrálo za stejného rozložení sil na hřišti, ale pak se podařilo Martinu Baumovi ze Záchlumí dostat míč do branky Stříbra a začalo se schylovat k fantastické senzaci. Záchlumí vedlo a Stříbro se stále nemohlo dostat do hry. Jenže zhruba po pěti minutách mi pomohlo trochu i štěstí, když jedna jeho akce skončila vyrovnáním Jiřího Kertyse, které na hřišti vše otočilo naruby. Od té doby už měl favorit jasně navrch a bylo jen otázkou času, kdy strhne zápas na svou stranu. Motor se jen bránil a odkopával balóny. Ve třiasedmdesáté minutě se dokázal přesně trefit střídající Petr Sásik a bylo rozhodnuto. Záchlumí už se pak k ničemu nedostalo a domácí udrželi těsnou výhru za tři body. Stříbro zkrátka na začátku jara není ve své kůži, ale zatím při něm celkem stojí štěstí.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro B
Karel Šaman: Bylo to derby a derby musí být zajímavé, takže jsme to nemohli roztočit jako na kolotoči. Zkrátka. Koza se nažrala... a pa k jsme jí řízli (smích). Ne, dělám si legraci, teď vážně. My na tom teď nejsme úplně nejlépe, někteří hráči se do toho stále nemohou dostat. Nevíme čím to je, ale doufáme, že to co nejdříve zmizí. Záchlumí nás dnes navíc hodně překvapilo svou výbornou hrou, jeho výkon musíme ocenit. My jsme svou roli favorita naplnili až ve druhé půli, když jsme dokázali vyrovnat. Od té doby jsme už byli jasně lepší. Celý zápas na sebe vzal střídající Sásik, který rozhodl. Ale ještě jednou chci pochválit soupeře. Myslím, že když bude hrát tak, jako dnes proti nám, tak nebude mít problém se zachránit.

TJ Motor Záchlumí
Motor Záchlumí: Záchlumí se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.



Sestavy


TJ Baník Stříbro B
O. Pavlas [-] - P. Žíla [-] (46. D. Žíla [-] ) , D. Brácha [-] (70. J. Hejcman [-] ) , M. Petraška [-] (80. F. Rehovíč [-] ) , T. Mráček [-] , L. Loula [-] , J. Kertys [-] , A. Šimek [-] , P. Smolek [-] (60. P. Sásik [-] ) , K. Šaman [-] , A. Němec [-]

TJ Motor Záchlumí
M. Štrejn st. [-] - M. Pavelka [-] (63. J. Mička [-] ) , M. Baum [-] (73. T. Bartecky [-] ) , M. Karvaš [-] , R. Hrabák [-] , V. Malík [-] , M. Štrejn ml. [-] , D. Kasič [-] , L. Hrabák [-] , M. Vácha [-] , M. Koníček [-]

ŽK: 73. M. Baum .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Sirový Václav - JAREŠ Jindra (N), HORNÍK Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.