Branky


22. D. Velický , 70. M. Paul - 37. M. Řenč , 46. M. Řenč , 53. M. Řenč , 85. M. Řenč
0

V klasickém dubnovém oblačném počasí s občasným deštěm se utkala domácí Jeviněves s hosty z Kaučuku, kteří ji v podzimním domácím utkání dokázali uštědřit sedmigólovou lekci. Do utkání šla jako favorit domácí Jeviněves, v tabulce výše, ale opět je třeba připomenout, že na to se spoléhat nedá a ukázalo to i toto utkání. Pokolikáté už…?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

  I tak domácí šli do vedení, když Dodo Velický chytře zakončil situaci, kdy se z levé strany po přesné přihrávce do pohybu, prodral před hostujícího golmana. Hosté ale dokázali přidat na obrátkách a přitlačili Jeňoveské k vlastnímu vápnu. V útoku byli šikovní, pohybliví a nápadití. Do poločasu dokázali vstřelit zaslouženou vyrovnávací branku. Domácí působili nekompaktně a do šancí se prodírali spíše kostrbatě a stejně tak působilo i zakončení. Zejména ve středu hřiště měli hosté více ze hry, více vyhraných soubojů a míče šikovně rozdávali do stran. 

 

Druhá půle začala bleskovým gólovým zakončením hostů, opět hráč hostů po rychlé kombinaci sám před golmanem domácích uklízí míč do branky. 2:1 pro hosty. A Kaučuk šlapal dál.  Bušil do obrany domácích,  až si vysloužil třetí branku, opět vykombinoval útok a zakončoval téměř neobtěžován z hranice pokutového kopu. Po třetí obdržené brance se jeviněvští herně zvedli a zatlačili hosty na vlastní polovinu, dokázali dokonce po tečované střele Marka Paula snížit na 2:3, čímž ale jakoby tlak domácích opadl a větší nasazení nakonec přineslo hostům vítězství 4:2, když opět nikým nehlídaný kapitán hostů uklidil míč po pěkné kombinaci do odkryté branky. Zasloužené vítězství hostí. Za zmínku snad stojí ještě to, že Jeviněves během utkání rozehrála dva rohové kopy za branku a jeden po nepovedeném signálu skončil odpískáním ruky. Takovéhle zacházení v ofenzivě k vítězství nepovede.



Sestavy


TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - M. Rozsypal [-] , P. Duchoslav [-] (46. M. Malý [-] ) , M. Paul [-] , M. Janovský [-] , P. Macák [-] - P. Kindl [-] , D. Velický [-] , J. Broft [-] , J. Šelicha [-] - J. Kokšal [-] -

FK Kralupy 1901
V. Šour [-] - L. Černý [-] , C. Nikolov [-] , R. Kinter [-] , M. Řenč [-] , P. Pešek [-] - J. Kulhavý [-] , M. Kolmistr [-] , D. Klier [-] - D. Dobiáš [-] , V. Růžička [-] (15. V. Pakandl [-] ) -

ŽK: 20. V. Šour .
Počet diváků: 39. Rozhodčí: RŮŽIČKA Jiří - KYSELA Jaroslav (N), KLIER Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.