Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vratimov doma porazil Brušperk


Branky


0

Vratimov se dočkal tříbodového zisku, který získal v sobotním domácím utkání s Vratimovem 3:0. Branky domácího Vratimova zaznamenal Marek Svěnčík, který se prosadil dvakrát a Jakub Pohludka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První gólový moment utkání přišel v 17. minutě, kdy po chybě hostujícího stopera Pavla Hruzíka při odkopu míče se dostal do samostatného uniku Marek Svěnčík a otevřel skóre utkání - 0:1. Hned za dvě minuty fauloval hostující Cigánek domácího hráče v pokutovém území a domácí dostal proměněnou penaltou Jakub Pohludka. A vydařený první poločas zakončil druhou brankou v utkání domácí Marek Svěnčík, který využil opět samostatný nájezd - 3:0. Hosté zahrozili jen dvěma střelami Kornaka a Hruzíka Antonína.

Ve druhém poločase již žádné příležitosti nepřinesl jen střelu hostujícího Bogdana, která však neměla dostatečnou razanci a bránící hráč domácích stihl míč vykopnout těsně před brankovou čarou. Domácí Vratimov tak doma porazil hráče Brušperku výsledkem 3:0 a přispal si důležité tři body.



Ohlasy k zápasu



SK Brušperk
Radim Karsten - trenér hostujícího týmu: „Kdybych měl hodnotit první poločas, tak ho shrnu jen do tři věcí: 17. minuta minela Pavla Hruzíka při odkopu míče - samostatný nájezd hráče soupeře 1:0. 19. minuta zbytečný faul Cigánka v pokutovém území - proměněná penalta soupeře 2:0. 28. minuta podivný ofsajd systém - samostatný nájezd hráče soupeře 3:0. Za zmínku stojí jen vytažený jasný pokutový kop hlavním rozhodčím ven z pokutového území soupeře - stažení Škrkoně za ramena. Jinak jen spousta nepochopitelně zkažených přihrávek na nohy soupeře, nebo mimo naše ofenzivní hráče, nulová bojovnost, vyslané pouze dvě střely na branku soupeře a to Kornakem a Hruzíkem Antonínem. Druhý poločas se nesl v duchu, nebudu střílet na branku, třeba by padla branka. Překopávali jsme šířku hřiště z jedné strany na druhou. Kdyby se pověsila v ose hřiště síť, myslel bych si, že hrajeme tenis! Za zmínku stojí jen střela Bogdana na konci utkání, která neměla dostatečnou razanci a tím pádem ji stačil doběhnout bránící hráč a vykopnout míč těsně před brankovou čárou. Pochvalu určitě zaslouží náš levý obránce Tomek, který celý zápas odmakal na plný plyn. Závěrem se omlouvám divákům, že museli shlédnout hrůznou podívanou z naší strany. Myslím si, že slabšího soupeře už nepotkáme.“



Sestavy


FC Vratimov
J. Pohludka [-] - M. Svěnčík [-]

SK Brušperk
F. Mušec [-] - Z. Červenka [-] , P. Hruzík [-] (25. A. Hruzík [-] ) , P. Tomek [-] , D. Cigánek [-] (82. T. Koval [-] ) - M. Vojtek [-] , J. Blahut [-] , D. Kornak [-] , P. Zajac [-] (55. J. Válek [-] ) - J. Bogdan [-] , J. Škrkoň [-] (62. P. Reichel [-] )

Hráči zápasu: P. Tomek .
Místo: Vratimov.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.