Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 17:00

28.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neuvěřitelný zápas ve Všestudech přinesl radost domácím


0

Že fotbalisté Všestud nejsou v dobré pohodě, se ukázalo v tomto zápase. Nestačilo jim totiž ani vedení 3:0 a konečnou výhru museli zachraňovat až v nastaveném čase. Po zaváhání Vojkovic je tak stále o co hrát!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí jdou dobrým výkonem do luxusního vedení

Odčinit prohru ze souboje o první místo a zároveň udržet naději na vítězství v soutěži - to byl úkol fotbalistů Všestud v tomto utkání. Domácí ale nastoupili proti větru a museli se mít od úvodu na pozoru. Hosté však svojí dobrou šanci nevyužili, a tak převzali taktovku zápasu domácí fotbalisté. Nutno však dodat, že běhavý hostující tým nedal domácím nic zadarmo a byl zdatným soupeřem. Ve 12. minutě ale hosté kapitulovali po standardní situaci - Růně posadil míč na hlavu Podivínského a skóre se poprvé měnilo. 1:0. Tato branka Všestudům viditelně pomohla o domácích hráčů bylo rázem plné hřiště. Ve 29. minutě byla převaha domácích vyjádřena i gólově, když obraně utekl Podivínský a předložil před branku Haklovi. 2:0. Hned o minutu později přišel třetí zásah po individuální akci Podivínského a zdálo se být rozhodnuto. 3:0. Domácí poté kontrolovali hru, na komplikace si ale zadělali ve 41. minutě, kdy si brankář Lorenc došel pro autové vhazování až k rohovému praporku, odkop se mu ale nepovedl Hlavatý ho výborně z první vrátil přímo do branky. 3:1.

Hosté dotahují a prohrávají až gólem z poslední minuty

Domácí měli na začátku druhé půle jasný cíl - přidat další branku a v poklidu dovést utkání k vítězství. To se jim však vůbec nepodařilo. Finální fáze jejich útoků totiž byla nepřesná a navíc brankář Lorenc neměl svůj den. V 65. minutě totiž neudržel centrovaný míč z rohového kopu a tohoto zaváhání využil opět pohotový Vojtěch Hlavatý. 3:2. Aby byl zmar domácích kompletní, pět minut před koncem bylo vyrovnáno po trefě zahraniční posily Labského Kostelce Chilisy. Domácí však ukázali svou psychickou odolnost a v nastaveném čase přeci jen strhli vítězství na svou stranu. Postral se o to stoper Rada a Všestudy se tak po dlouhé době mohli radovat z plnohodnotné výhry. 4:3.



Ohlasy k zápasu


SK Viktoria Všestudy
Ivo Lorenc - brankář: Náš tým byl celý zápas lepší, musím ale ocenit chuť soupeře. Tento mladý tým má potenciál do dalších let! Výsledek hodně ovlivnilo moje zaváhání při prvním a druhém gólu, za které bych se chtěl týmu a fanouškům omluvit a pak poděkovat klukům, že zápas dokázali vyhrát.




Sestavy


SK Viktoria Všestudy
I. Lorenc [-] - M. Rada [-] , M. Samek [-] (67. K. Závacký [-] ) , M. Růně [-] , P. Vlk [-] , R. Samek [-] - M. Švancara [-] (79. M. Faigl [-] ) , M. Hakl [-] , A. Loškoski [-] - J. Matějček [-] (72. M. Bulva [-] ) , V. Podivínský [-]

SK Labský Kostelec
R. Kořínek [-] - J. Kiršner [-] , O. Brodňanský [-] (56. A. Ploc [-] ) , W. Chilisa [-] , L. Pazderka [-] , V. Hlavatý [-] , P. Kocourek [-] , L. Chvátal [-] , T. Novák [-] , A. Mlejnek [-] , D. Novák [-] (46. J. Černý [-] )

ŽK: 49. M. Hakl , 75. V. Podivínský - 90. L. Pazderka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Tichý Lukáš - HAMŠÍK Michal, HORVÁT Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.