Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

26.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vojkovice ve druhé půli otočily zápas ve Mšeně


Branky


19. J. Guttenberg ml. , 27. J. Guttenberg ml. (p.) , 63. R. Kolumpek - 34. L. Plicka (p.) , 52. M. Tetiva , 73. P. Král , 75. T. Jonák
1

Jen tři minuty stačily hostům na to, aby obrátili nepříznivý stav 3:2 ve svůj prospěch. O úspěch se postarali čtyři různí střelci a Vojkovičtí tak vytvořili tlak na Všestudy, které hrají svůj zápas až v neděli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí jdou proti favoritovi do vedení

Velmi zajímavý zápas týmů z těch úplně nejvyšších pater tabulky se dal očekávat ve Mšeně. Domácí do něj šli posíleni vybojovanou dvoubodovou výhrou v minulém kole na hřišti Pšovky B, hosté zase vědomím, že se bodově dotáhli na svého rivala ze Všestud. První poločas nabídl zajímavou podívanou, ve které tahali za delší konec provazu trochu překvapivě domácí fotbalisté. Ti šli zásluhou nejlepšího střelce Guttenberga ml. do dvoubrankového vedení, které jim ale až do přestávky nevydrželo - hosté totiž dokázali zásluhou Plicky snížit, a tak se šlo do kabin za stavu 2:1.

Oslabené Mšeno přichází o svůj náskok

Brzy po přestávce to začalo s domácím týmem vypadat podstatně hůře. V 56. minutě byl totiž po kritice (zřejmě oprávněné) výkonu sudího Horváta, pro nějž šlo o debut mezi rozhodčími OP Mělník, vyloučen nejnebezpečnější domácí hráč Guttenberg ml. Začala tak půlhodinová přesilovka Vojkovických, která ale nezačala vůbec šťastně - ztráta hostů se po zásahu Valenty zvětšila na dvě branky. Závěr zápasu však hostující tým hrající v přesilovce zvládl skvěle. Postupně začal z náskoku Mšena ukrajovat, až skóre úplně překlopil na svou stranu. Kromě hráčů na hřišti můžeme být na rozhodčího zápasu naštvaní i my novináři - střelci branek ani sled událostí uvedený v zápise o utkání totiž neodpovídají skutečnému dění na hřišti. Zbývá nám jen doufat, že se vše stalo z důvodu nervozity...



Ohlasy k zápasu


SK Mšeno
Jiří Guttenberg - trenér: Po takovém zápase nemám chuť vůbec cokoli psát. Bál jsme se, že pan rozhodčí Horvát zápas kvůli nervozitě nezvládne, když se jednalo o jeho první utkání v pozici hlavního rozhodčího v OP. Ale to jsem se hodně mýlil. Pan Horvát se ukázal jako zkušený matador, který nám od našeho vedení 2:0 ukázal, kdo je pánem na hřišti a zápas dokázal otočit. Fotbal hraju už dlouho a poznám, když rozhodčí udělají neúmyslné chyby. To bohužel nebyl tento případ, tady rozhodčí, ač nezkušený, moc dobře věděl, co dělá. Už hodně dlouho jsem z fotbalu neodcházel tak znechucený. Jinak musím samozřejmě uznat kvalitu týmu Vojkovic, který dokázal, že není na čele tabulky náhodou.




Sestavy


SK Mšeno
D. Hnízdil [-] - O. Šledr [-] (77. J. Guttenberg st. [-] ) , O. Kolumpek [-] , R. Kolumpek [-] , J. Guttenberg ml. [-] , V. Valenta [-] , J. Zabilanský [-] , D. Kolumpek [-] , M. Zeman [-] , M. Wasyliw [-] , F. Hakl [-] (64. M. Gregor [-] )

SK Vojkovice
P. Heimrath [-] - M. Prachař [-] (46. M. Tetiva [-] ) , P. Král [-] (81. M. Ördög [-] ) , M. Priatka [-] , M. Mára [-] , L. Plicka [-] (89. J. Stuchlý [-] ) , K. Temiak [-] , K. Pražák [-] , L. Temiak [-] , T. Jonák [-] , J. Juklíček [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: HORVÁT Jiří - KORTANOVÁ Marie, BRAUNŠVEIG Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
21. 5. 2017 12:33
Mšeno v zápase vedlo 3:1 a třetí branku dal Valenta. Bohužel jsem si v zápise zkontroloval pouze popis čk a rychle ho potvrdil. Tedy i moje chyba.