Všestudy vezou další výhru z venku


Branky


0

Ani v šestém jarním kole neztratili své první body fotbalisté Všestud. Hostům se podařilo oplatit Horním Počaplům prohru z domácího hřiště a navíc potřetí v řadě udrželi čisté konto. Základ výhry položil už v první půli Janíček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V zajímavém poločase pouze jeden gól

Na hřiště jednoho ze dvou týmů, který je dokázal v této sezóně porazit, zajížděli fotbalisté Všestud. A že i tentokrát půjde o velmi zajímavé utkání, naznačily už úvodní minuty. Hned z první akce mohl s velkou příležitostí lépe naložit hostující Rada, ale neproměnil, a tak se začalo hrát nahoru - dolů. Domácí tým využíval větru v zádech k dlouhým míčům za obranu Viktorie, která měla s tímto stylem hry problémy, mnohdy i se štěstím ale odolávala. Hosté naopak spoléhali na kombinační hru a využívali své útočníky Matějčka s Podivínským, kteří rovněž dělali v obraně Horních Počapel pořádný rozruch. Brankář Šmejkal ale domácí mužstvo několikrát skvěle podržel a inkasoval jedinkrát - po střele Janíčka z 24. minuty. Komplikace pro hosty nastala chvíli před poločasem, kdy si zranění v oblasti zad způsobil po nárazu do střídaček Růně, který ale se sebezapřením pokračoval ve hře.

 

Po druhém gólu je zcela rozhodnuto

Jednobrankový rozdíl dával tušit, že by se ve druhé půli mohlo odehrát ještě pořádné drama. Hosté ale nepolevovali ve své aktivitě a s větrem v zádech byli lepším týmem. Své převahy dokázali využít v 68. minutě zásluhou Matějčka a od té doby bylo na hřišti pouze jedno družstvo. Všestudům navíc pomohl k ještě větší aktivitě i příchod tří střídajících hráčů Bulvy, M. Samka a Závackého, a tak si obrana Horních Počapel v závěru zápasu nemohla ani na chvíli vydechnout. Poslední zásah přidal v 81. minutě hostující Hakl, a protože další příležitosti zůstaly neproměněny, dovedli hosté zápas k zasloužené výhře 0:3.



Ohlasy k zápasu



SK Viktoria Všestudy
Ivo Lorenc - brankář: Druhé těžké utkání venku se nám povedlo, ale úkolů je před námi ještě hodně. Stále je co zlepšovat a na čem pracovat. Znovu děkujeme našim fanouškům za velkou podporu. I takhle daleko jsme jako doma!



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šnýdr Miroslav - DRIML Petr, CHLÁDEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.