Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 16:30

20.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká rozhodla parádní přestřelku až 5 minut před koncem


Branky


5. T. Prejsa (p.) , 24. P. Malák , 32. M. Kettner , 60. T. Vágner , 85. M. Kettner - 22. P. Procházka , 47. D. Chorvát , 68. J. Vališ , 81. V. Štauber (p.)
1

Velmi sympatický výkon předvedli na Vysoké hostující fotbalisté Vehlovic. Ti se nenechali rozhodit ani dvoubrankovou poločasovou ztrátou a 10 minut před koncem bylo vyrovnáno. Domácí ale v závěru spasil dvougólový střelec Kettner.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí jdou do dvoubrankového trháku

Tento zápas měl jasného favorita v podobě domácích fotbalistů, hostující Vehlovice ale přijely v silném složení, a tak se dal očekávat zajímavý děj. A ten začal hned od 5. minuty, kdy sudí Stibůrek nařídil penaltu za střet domácího útočníka s brankářem Brejšou. Prejsa je v těchto situacích neomylný a skóre se poprvé měnilo. 1:0. V dalším průběhu to ale byli hosté, kteří se snažili vysunout obranu a odměnou jim bylo vyrovnání z 22. minuty, kdy se po narážečce středem hřiště dostal do vápna P. Procházka a zamířil přesně. 1:1. O dvě minuty už vedli opět domácí, když si hostující obrana nepohlídala náběh Maláka na rohový kop a domácí obránce hlavou skóroval. 2:1. Hráče Vysoké tento gól povzbudil a ve 32. minutě odskočili na rozdíl dvou branek, když se přesně trefil Kettner. Hosté sice reklamovali ruku, která celé akci předcházela, jejich zlost ale byla marná. Ještě více se hosté zlobili chvíli před odchodem do kabin, kdy se z hranice vápna trefil Chorvát, byl mu ale odmáván velmi sporný ofsajd.

 

 

 

 

Vehlovice statečně bojují až do konce

Do druhé půle hosté udělali jednu změnu v sestavě a brzy se dostali na dostřel - po dvou minutách hry se z levé strany dostal do vápna Chorvát a obstřelil vybíhajícího Hamáčka. 3:2. Snahu hostů o vyrovnání pak zhatila další situace, kterou lze označit jako spornou. Míč se na hranici ofsajdu dostal k Pražákovi, a ten opět navýšil vedení Vysoké. 4:2. Přestřelka pokračovala ve vysokém tempu a v 68. minutě to bylo 4:3, když centrovaný míč hlavou dopravil do sítě Vališ. S blížícím se koncem zápasu se domácí tým více zatáhl, to se mu ale nevyplatilo v 81. minutě, kdy byl ve vápně faulován vehlovický Michalík a Štauber z penalty vyrovnal. 4:4. To ale nebylo vše - tečku za utáním udělal v 85. minutě průnikem z pravé strany Kettner, který zakončil přesně za tyč a rozhodl. 5:4. V nastaveném čase ještě měli hosté možnost trestného kopu a rohu, na který se vysunuli do domácího vápna všichni včetně brankáře Brejši. Domácí ale závar zvládli a uhlídali tak těsnou výhru.



Ohlasy k zápasu



TJ Liaz Vehlovice
Pavel Kroužecký - sekretář: V dnešním zápase na Vysoké jsme opět nastoupili skoro kompletní a už i s novým hráčem V. Pešanem, který k nám přišel právě z Vysoké. Myslím si, že za dnešní výkon jsme si minimálně bod zasloužili a pokud budeme takto hrát i dál, tak se určitě ještě nějakých bodů dočkáme.



Sestavy


FK Vysoká
S. Hamáček [-] - M. Pražák [-] , R. Finkous [-] , T. Holub [-] , P. Malák [-] (81. M. Kopecký [-] ) , J. Gabčo [-] , M. Kettner [-] (90. Z. Vágner [-] ) , D. Řízek [-] , T. Prejsa [-] , T. Vágner [-] , T. Vodička [-] (46. M. Štolba [-] )

TJ Liaz Vehlovice
J. Brejša [-] - J. Novák [-] , J. Najman [-] , L. Feigl [-] - V. Pešan [-] (46. V. Štauber [-] ) , O. Michalík [-] , J. Mašek [-] , P. Procházka [-] - D. Chorvát [-] , M. Sochůrek [-] (56. I. Přáda [-] ) , J. Vališ [-] -

ŽK: 48. M. Štolba - 33. O. Michalík , 77. J. Novák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: STIBŮREK Petr - BLAHOUT Jiří, DRIML Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
9. 4. 2017 22:01
Gola nedával T.vagner ale Pražák