Všestudy zvládly další těžkou zkoušku


Branky


16. M. Hakl , 81. M. Samek
0

Souboj třetího s prvním - to byl šlágr tohoto kola. Hosté ze Všestud v něm potvrdili roli mírného favorita a i přesto, že opět nedohrávali v plném počtu, dotáhli zápas k výhře. Na čele tabulky tak zvýšili svůj náskok o další bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všestudy jdou díky skvělému úvodu do vedení

Vstup do šlágru kola vyšel jednoznačně lépe hostům ze Všestud. Jejich hráči začali velmi aktivně, důrazně napadali rozehrávku soupeře a vytvářeli si šance. S tím se domácí hráči v úvodu nedokázali vyrovnat a snadno ztráceli míče. Úvodní náznaky šancí ještě gólem neskončily, v 16. minutě už se ale skóre měnilo, když hosty poslal do vedení krásnou střelou Hakl. 0:1. Také další velkou šanci měl na svědomí všestudský Hakl, místo přihrávky do prázdné branky ale volil kličku a ztroskotal na brankáři Kaulovi. Teprve poté se alespoň trochu do hry začala dostávat i Libiš B, z čehož vyplynula také pěkná střela Eisnera z 36. minuty. Tu ale brankář Lorenc vytáhl na roh. A protože nic nebylo ani z několika nebezpečných standardek hostů, šlo se do kabin za stavu 0:1.

 

Domácímu trenérovi se v kabině zřejmě podařilo svůj tým vyburcovat a Libiš B si v úvodu druhé půle vytvořila územní převahu. Hosté v těchto fázích nedokázali udržet míč vepředu, a tak mohli být potrestáni vyrovnáním. Na konci rychlé kombinace zakončoval z voleje ze 6 metrů Pospíšil, hostující brankář Lorenc ale předvedl fantastický zákrok a střelu do protipohybu dokázal vytěsnit mimo branku. Další šanci si domácí vytvořili po sérii dvou rohových kopů, závar ve vápně ale nedokázali proměnit ve vyrovnání. Další komplikace pro hosty přišla v 74. minutě, kdy byl poměrně přísně vyloučen hostující Švancara. Ten se snažil odehrát míč přes hlavu, do souboje se ale velmi rychle dostal jeden ze hráčů Libiše, který odehrál míč a byl zasažen kopačkou do obličeje. Sudí Blahout tuto situaci bleskově vyhodnotil a udělil Švancarovi červenou kartu! Domácí po této situaci otevírají hru a tlačí se dopředu, jsou za to ale potrestáni. Po jednom z protiútoků byl totiž faulován střídající Bulva, následnou Růněho standardku brankář pouze vyrazil před dobíhajícího M. Samka, a ten už neměl z blízkosti problém zamířit do prázdné brány. 0:2. Ve zbytku zápasu už Všestudy pozornou obranou nepustily soupeře do větších šancí a slaví další výhru.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libiš, z.s. B
Blahoslav Urbanec - trenér: Gratuluji soupeři ke 3 bodům, měli větší hlad po výhře. My se až příliš báli hrát na začátku utkání a to rozhodlo. Za druhý poločas ale kluky musím pochválit, že začali hrát a bojovat. Nejlepším naším hráčem byl náš mladý nadějný dorostenec Buzek, který se opět odvděčil velmi dobrým výkonem.

SK Viktoria Všestudy
Ivo Lorenc - brankář: Věděli jsme, že nás nečeká nic lehkého. Tým Libiše už u nás na podzim předvedl dobrý fotbal. Celkově dobré utkání, na které se nechalo koukat. Obě družstva makala a divákům se to muselo líbit. My opět děkujeme našim fanouškům za velkou podporu.



Počet diváků: 110. Rozhodčí: BLAHOUT Jiří - DRIML Petr, OBRAJTR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.