L. Polák 8.
L. Polák 85. (p.)
3:2p.
(1:2)
30. D. Dvořák (p.)
40. M. Šperl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 16:30

19.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řepín ztratil v Horních Beřkovicích výhru pět minut před koncem


Branky


8. L. Polák , 85. L. Polák (p.) - 30. D. Dvořák (p.) , 40. M. Šperl
0

Na velmi potřebný bodový zisk pro Řepínské to dlouhou dobu vypadalo v Horních Beřkovicích. Domácí spasila až penalta proměná jejich střelcem Lukášem Polákem. A protože se Beřkovickým podařily i penalty, berou dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Řepín do poločasu otáčí skóre

Bez nejlepšího střelce soutěže Adama Chudoby se museli v tomto zápase obejít fotbalisté Horních Beřkovic. Těm se vstup do jarní části soutěže příliš nevydařil, a tak si chtěli v dalším domácím utkání spravit chuť proti Řepínu, který v minulém kole konečně zabral a porazil oslabené Vehlovice. Horní Beřkovice v tomto zápase předvedly ukázkový úvodní tlak, ze kterého vytěžily vedoucí branku L. Poláka. Až do 20. minuty bylo na hřišti prakticky jen jedno mužstvo, až poté se začali osmělovat i hosté, kteří dokázali využít hned první chyby domácí obrany k vyrovnání. Ve 30. minutě se z penalty prosadil Dvořák, který si tak připsal trefu v každém ze čtyř dosud odehraných jarních utkání. 1:1. Tři z jeho střeleckých zápisů byly z penalt. A ve 40. minutě už hosté vedli, když se jim vydařil další brejk, který byl přesně zakončen Šperlem. 1:2.

 

Vyrovnání přichází pět minut před koncem z penalty

Také vstup do druhé půle vyšel lépe domácímu týmu, který lépe kombinoval a tlačil se před Kamínkovu branku. Tentokrát si ale Řepínští nenechali vstřelit branku a jejich pozorná obrana všechny útoky odvracela. Naopak, hosté mohli své vedení pojistit, když se dvakrát v brejku řítili sami na branku, skvělý domácí brankář Neugebauer ale držel šance na bodový zisk. To se vyplatilo v 85. minutě, kdy sudí Malíř odpískal penaltu i ve prospěch Horních Beřkovic. S nařízenou výhodou si poradil L. Polák, pro nějž to byl už druhý zásah v utkání a zápas tak skončil remízou. 2:2. V penaltách byl šťastnější domácí tým, za který se rozhodující trefou prosadil J. Polák, a tak zůstávají dva body v Horních Beřkovicích.



Ohlasy k zápasu


Horní Beřkovice
Lukáš Polák - útočník: V úvodu obou poločasů jsme na soupeře vlítli a byli jsme lepším týmem. V závěru první půle jsme vyrobili chyby a museli jsme dotahovat. To se nám naštěstí v závěru podařilo. Musím vyzdvihnout výkon našeho brankáře, který zmařil dva samostatné úniky soupeře. Myslím, že jsme si druhý bod z penalt zasloužili víc.




Sestavy


Horní Beřkovice
J. Neugebauer [-] - L. Bryslivec [-] , L. Polák [-] , D. Kiš [-] (83. J. Polák [-] ) , P. Hrdlík [-] , O. Brůža [-] , V. Doležal [-] (72. J. Cinybulk [-] ) , P. Brůža [-] , J. Polák [-] , J. Mikula [-] , V. Kníže [-]

TJ Řepín
K. Kamínek [-] - J. Urbánek [-] (88. L. Werner [-] ) , J. Bláha [-] , D. Dvořák [-] , V. Labuť [-] - M. Šperl [-] , M. Chodúr [-] , M. Šplíchal [-] , L. Novák [-] (75. L. Burant [-] ) - M. Kohout [-] (58. M. Hypša [-] ) , R. Černý [-] -

ŽK: 29. J. Mikula , 43. P. Brůža , 70. D. Kiš , 74. P. Hrdlík , 77. O. Brůža , 82. L. Bryslivec - 47. J. Urbánek , 49. L. Novák , 55. M. Kohout , 90. M. Hypša .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Malíř Petr - ŠULC Martin, CHLÁDEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.