1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 16:30

19.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všestudy i v deseti vybojovaly další výhru


Branky


0

Velmi těžký zápas dotáhli do vítězného konce fotbalisté Všestud. Tím spíš, když hráli od 32. minuty bez vyloučeného Faigla, který zatáhnul před vápnem za záchrannou brzdu. Matějček po změně stran ale vystřelil domácím výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí jdou už ve 32. minutě do deseti

Ne úplně kompletní sestavy nasadili do zápasu oba týmy. O tom svědčily také lavičky náhradníků, kde měli dost prostoru na natažení nohou jediní dva náhradníci na obou stranách. Výrazně lepší vstup do zápasu měli překvapivě hosté, kteří dokázali s přehledem zachytávat útoky Všestud a sami vyráželi do rychlých brejků. Byly z toho dvě slušné šance, Guttenberg ml. ale ani jednou nedokázal před brankou najít nabíhajícího Wasyliwa, a tak se skóre neměnilo. Poté zabraly i Všestudy a Hnízdil se musel vytáhnout proti gólové hlavičce Podivínského. Gólem zaváněl také únik Matějčka, ale ani tentokrát gól nepadl. Poté si vzali opět slovo hosté, když nebezpečnou střelu vyslal Stejskal a v další akci Guttenbergovi ml. mezi stopery na poslední chvíli odskočil míč. Důležitou situaci pak nabídla 32. minuta, kdy si míč mezi stopery převzal hostující Wasyliw a byl v souboji faulován. A jelikož sudí Driml postřehl, že faulující Faigl byl posledním obráncem domácích, byl nucen ho vyloučit! Na hřišti i okolo něj vzplály emoce, pro jejichž zchlazení přišla vhod poločasová přestávka za stavu 0:0.  

Matějček strhává výhru na stranu Všestud

Domácí měli za sebou nepříliš vydařenou první půli a navíc byli o jednoho hráče oslabeni, paradoxně se ale zdálo, že se po proslovu v kabině jejich výkon zlepšil. Všestudy bojovaly o každý metr hřiště a zejména důsledně bránily, takže se nebezpeční hostující útočníci již tolik neprosazovali. Také obrana Mšena ale pracovala spolehlivě - tedy až do 69. minuty, kdy si vybrala snad jedinou slabší chvilku a byla okamžitě potrestána. Míč proskočil po prodloužení Podivínského mezi obránci až k Matějčkovi, který sám před Hnízdilem se štěstím uspěl. 1:0. Tato branka domácí hráče ještě více nabudila a jejich obrana byla rázem perfektní. Mšeno se snažilo hrozit centrovanými míči do vápna, s těmi si ale obrana Viktorie poradila a domácí mohli slavit vybojované body.

 

 


Ohlasy k zápasu


SK Viktoria Všestudy
Ivo Lorenc - brankář: Věděli jsme, že nás nečeká nic lehkého. Mšeno je kvalitní soupeř hlavně směrem dopředu. Bohužel i naše sestava dostala po předchozích kolech pár trhlin a muselo se improvizovat na postech obránců. Získali jsme vydřené body v těžkém zápase, kdy hrajeme déle jak 60 minut v deseti. Ale ty jsou někdy cennější. Přišlo mi, že na našem týmu byla vidět větší chuť vyhrát a udělat pro to víc než soupeř. Děkujeme všem fanouškům za podporu!

SK Mšeno
Jiří Guttenberg - trenér: K zápasu s lídrem tabulky jsme odjížděli v okleštěné sestavě, protože nám ze základního a širšího kádru vypadlo od začátku zimní přípravy už 6 hráčů a navíc zároveň hrál B-tým, takže jsme na střídačce už měli pouze železné rezervy Guttenberga st. a Zabilanského st. S lídrem tabulky jsme neodehráli vůbec špatný zápas. Celý tým bojoval na hranici svých možností, ale dnes nás zradila finální fáze, která nám bohužel nevycházela. Domácí se ukázali jako zkušený tým, který si počkal na jednu naši chybu a tu dokázal potrestat.



Sestavy


SK Viktoria Všestudy
I. Lorenc [-] - M. Rada [-] , M. Faigl [-] , M. Růně [-] - M. Hakl [-] , J. Polák [-] , M. Švancara [-] , A. Loškoski [-] - F. Janíček [-] , V. Podivínský [-] , J. Matějček [-]

SK Mšeno
D. Hnízdil [-] - M. Demen [-] , M. Stejskal [-] , O. Šledr [-] , Q. Truong [-] , R. Kolumpek [-] , J. Guttenberg ml. [-] , V. Valenta [-] , D. Kolumpek [-] , M. Zeman [-] , M. Wasyliw [-]

ŽK: 42. M. Švancara - 83. M. Zeman , 86. R. Kolumpek . ČK: 32. M. Faigl .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: DRIML Petr - BLAHOUT Jiří, STIBŮREK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.