0:1
(0:1)
18. P. Litera (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:30

19.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Obříství rozhodl jediný gól, a to ještě vlastní


Branky


18. P. Litera (vl.)
0

Přesně, jak očekávala většina tipujících, odehrál se v Obříství tuhý boj. Branky příliš nepadaly, a tak se stal smutným hrdinou zápasu domácí Litera, jehož trefa do vlastní branky z 18. minuty rozhodla o výsledku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vysoká jde do vedení vlastním gólem Litery

S jediným hráčem připraveným na střídání, ale za to se všemi ofenzivními esy přijeli k zápasu do Obříství fotbalisté Vysoké. Ti chtěli navázat na poslední dvě výhry, které jim dodaly potřebné sebevědomí. A to se projevovalo na herním projevu obou týmů v úvodu zápasu. Hosté lépe kombinovali a byli pohyblivější. Branka z toho ale nevyplynula, a tak se postupem času do hry začali zapojovat i domácí fotbalisté. Ti byli nebezpeční zejména po své pravé straně, jejich pokusy ale vesměs netrefovaly Hamáčkovu branku. Do největší příležitosti se dostal Libor Tichota, který vypálil z malého vápna po závaru ve vápně, ani on ale nebyl úspěšný. Skóre se tak měnilo na druhé straně v 18. minutě, kdy hosté vyslali dlouhým míčem do brejku Pražáka s Gabčem, jejichž akci smolně zakončil do vlastní branky Litera. 0:1. Další branka v první půli už nepadla.

Vysoká zkušeně hlídá hubený náskok

Od začátku druhého poločasu bylo aktivnějším týmem domácí Obříství. Jeho hráči se tlačili před branku soupeře a podařilo se jim vypracovat i několik velmi zajímavých střeleckých příležitostí. Ve vypracovaných situacích jim ale chyběl potřebný klid a zakončení bylo většinou unáhlené. Nepomohlo ani trojnásobné střídání domácího trenéra Tichoty, jeho svěřenci naopak mohli v samotném závěru ještě jednou inkasovat, když je po rychlém brejku zachránilo břevno. Skóre se už neměnilo ani v pětiminutovém nastavení - hosté si své vedení pohlídali a na sympaticky hrající Obříství tentokrát po výsledku 0:1 nezbyl ani bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Obříství
Libor Tichota - trenér: Fotbal se hraje na branky a bohužel jsme si ji vstřelili sami, takže hosté zaslouženě vyhráli. V prvních dvou zápasech nebyla naše hra nic moc, ale vyhráli jsme, a tak byli diváci spokojeni. Teď jsme ve dvou zápasech hráli velice slušně, ale dvě vlastní branky nás srazily výsledkově. A diváci hned kritizují. Je vidět, že výsledek dělá více než hra. Samozřejmě i pro nás jsou body důležité, ale je to fotbal a bohužel lepší někdy prohrají.




Sestavy


TJ Sokol Obříství
F. Král [-] - M. Vrábel [-] , P. Beran [-] (59. P. Douša [-] ) - L. Tichota [-] , P. Litera [-] , P. Herynk [-] (46. M. Bartoš [-] ) , J. Mansfeld [-] , J. Hovorka [-] , J. Franz [-] - L. Tichota [-] - P. Sus [-] (74. J. Řehák [-] )

FK Vysoká
S. Hamáček [-] - M. Pražák [-] , R. Finkous [-] , T. Holub [-] , P. Malák [-] , J. Gabčo [-] , M. Kettner [-] , D. Řízek [-] , T. Prejsa [-] , T. Vágner [-] (87. Z. Vágner [-] ) , T. Vodička [-]

ŽK: 31. J. Mansfeld , 58. J. Franz - 9. T. Prejsa , 21. T. Vodička , 48. P. Malák , 81. J. Gabčo .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: STIBŮREK Petr - EDER Oldřich, MOŠKO Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.