Všestudy v derby jasně zvítězily


Branky


0

Jasnou záležitostí měl být souboj v tabulce zcela rozdílně postavených soupeřů. Derby je ale vždy ošidné, a tak domácím trefa Loškoskiho již ze 4. minuty přišla náramně vhod. Další góly pak padly po změně stran a Všestudy slaví výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všestudy rychle získávají vedení

Jako všude na okrese, i ve Všestudech znepříjemňovalo fotbalové odpoledne nepříznivé počasí. Domácí tak pro svůj útok na další výhru neměli zcela ideální podmínky. Po úvodním hvizdu sudího Blahouta se do prvního zakončení cpali hráči Veltrus, jejich střela ale nebyla nebezpečná, a tak se ke slovu podle očekávání dostali domácí. Už ve 4. minutě se v závaru před brankou nejlépe orientoval Loškoski a poslal míč za záda Nádeníka. 1:0. Stejný hráč měl na svědomí i další šanci, ale v dobré příležitosti trefil pouze tyč, a tak se skóre neměnilo. Tlak domácího týmu byl v dalších minutách obrovský, brankář Veltrus ale odolával. Nejblíže k překonání byl při akci Matějčka, ten ale nedokázal ležícího brankáře překonat. Veltrusy domácí obranu příliš neprověřovaly a rychlé brejky obvykle končily nepřesností. Zejména díky brankáři Nádeníkovi tak Veltrusy v poločase držely přijatelný stav 1:0.

 

Domácí pojišťují svou výhru

Do druhé půle se na domácí straně dostal do hry Janíček místo Švancary, zatímco hosté poslali na hřiště Štofla místo Fironě. Žádný zvrat v předváděné hře ale nenastal a i nadále to byly Všestudy, které hrály nastěhované na své útočné polovině. Uklidnění na sebe nenechalo dlouho čekat, k jedné ze standardek se postavil Podivínský a přesnou střelou ve 48. minutě zvýšil na 2:0. Od této chvíle se hra poněkud změnila, Veltrusy vytáhly obranu a tlačily se na polovinu domácích. To však všestudským útočníkům vyhovovalo a vyráželi do rychlých výpadů. Ty sice dlouho nebyly úspěšné, v 81. minutě ale slavila úspěch spolupráce stoperů. Růně našel Radu a nejzkušenější borec v domácí sestavě upravil na konečných 3:0.



Ohlasy k zápasu


SK Viktoria Všestudy
Ivo Lorenc - brankář: Derby mělo nasazení i bojovnost, ale terén a celkové počasí pokazilo duel, na který se obě družstva a fanoušci těší. Každopádně jsme ale rádi za tři body.




Počet diváků: 55. Rozhodčí: BLAHOUT Jiří - DRIML Petr, MALÍŘ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.