Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2017 14:30

16.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všestudy předvedly famózní obrat a zůstávají v čele tabulky!


Branky


0

Že se i na jarní pokračování soutěže připravili dobře, prokázali v úvodním kole fotbalisté Všestud. Ty nerozhodil ani nepříznivý poločasový výsledek a po změně stran čtyřmi brankami výsledek otočili. Za domácí se prosadil novic Gabčo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gabčo posílá Vysokou do překvapivého vedení

S velkou ofenzivní posilou v podobě Josefa Gabča, který ještě na podzim střílel góly v dresu divizních Neratovic, se pokoušeli vzdorovat lídrovi tabulky fotbalisté domácí Vysoké. Problémy naopak mohli domácí očekávat v defenzivě, kde se museli obejít bez zkušeného Martince, který přestoupil do Horních Počapel. Hostující úspěšná sestava z podzimu zůstala pohromadě a bude se snažit udržet senzační 1. místo v tabulce. První poločas tohoto utkání ale vyšel lépe domácí Vysoké. Hosté sice drželi míč častěji na svých kopačkách, jejich pokusy ale byly bezzubé a mnohem více starostí měla právě jejich defenziva. Problémy dělal obraně Všestud zejména Gabčo, který také již v 10. minutě otevřel skóre, když se dokázal otočit ve vápně a přesně zakončit. 1:0. I další nebezpečné situace měl na svědomí domácí útočník, s jeho únikem i další otočkou uvnitř vápna si ale hostující brankář Lorenc poradil, a tak se šlo do kabin za stavu 1:0. 

Všestudy velkolepě otáčí výsledek

Do druhé půle vstoupily oba celky beze změn, hra se ale změnila výrazně. Hostující trenér Walter totiž v kabině nemlčel a dokázal svůj tým vyburcovat k výraznému zlepšení. Vyrovnání přišlo hned ve 48. minutě, kdy se po krásné akci přesnou střelou prosadil Růně. O několik minut později už byli ve vedení hosté, když se přesně trefil Matějček. 1:2. Zdálo se, že hráči Všestud jsou lépe kondičně připraveni, svého soupeře ve druhém poločase přehrávali a jejich tlak vedl i k dalším gólům. V 74. minutě připravil Matějček gólovou situaci pro Podivínského a skóre uzavřel v 82. minutě po pěkné narážečce ve vápně Hakl. Všestudy tak po výrazně zlepšeném výkonu ve druhé půli zdolaly svého soupeře v poměru 1:4.



Ohlasy k zápasu



SK Viktoria Všestudy
Ivo Lorenc - brankář: Šlo o důležitý zápas i proto, že na Vysoké se nám moc nedařilo a i doma to byl pro nás nepříjemný soupeř. Teď po zimě to bylo o to složitější, že se nevěděli co od týmu čekat. Náš tým se pro jaro nezměnil, jen čekáme na uzdravení Patrika Koudelky. V první půli jsme měli územní převahu, ale bez větších šancí. Naopak soupeř hrozil z brejků zásluhou nebezpečného Gabča a šel do vedení. Ve druhé půli jsme se po rozhovoru v kabině zlepšili a skóre zaslouženě otočili. Tým se musí přeorientovat z přátelských utkání na ostrá. Snad už na to stačila ta první půle.



Sestavy


FK Vysoká
S. Hamáček [-] - R. Finkous [-] , T. Holub [-] , P. Malák [-] , J. Gabčo [-] , M. Kettner [-] , D. Řízek [-] , M. Pražák [-] (61. M. Kopecký [-] ) , T. Prejsa [-] , T. Vágner [-] , T. Vodička [-] (72. J. Hollas [-] )

SK Viktoria Všestudy
I. Lorenc [-] - M. Rada [-] , M. Faigl [-] (79. K. Závacký [-] ) , R. Samek [-] , M. Růně [-] - A. Loškoski [-] , M. Švancara [-] , M. Hakl [-] - J. Matějček [-] (82. M. Bulva [-] ) , F. Janíček [-] (59. J. Polák [-] ) , V. Podivínský [-]

ŽK: 20. M. Pražák , 67. M. Kettner - 48. J. Matějček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: DRIML Petr - BLAHOUT Jiří, KORTANOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.