Řepín doma na úvod nestačil na Lobkovice


Branky


90. D. Dvořák (p.) - 36. J. Hejsek , 88. M. Hruška
0

Utkání, ve kterém se chtěli odrazit k povedenému jaru, se fotbalistům Řepína výsledkově nepovedlo. Trefa kapitána Dvořáka z poslední minuty zápasu už pouze snížila rozdíl na konečných 1:2 pro Lobkovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovná hra s jednou brankou

S navrátilcem Černým na hrotu útoku se pokusí Řepínští uniknout z pásma sestupu. V prvním kole se jim do cesty postavil nevyzpytatelný celek Lobkovic v čele s kanonýrem Blahutem. Od začátku utkání bylo zřejmé, že se oba týmy připravily na zápas dobře, a tak se hrálo bojovné a běhavé utkání. Diváci se určitě nenudili a hra se přelévala ze strany na stranu. Střelci obou týmů ale neměli seřízená mířidla, a tak stav zůstal déle než půl hodiny bezbrankový. Až 36. minuta přinesla branku - a to parádní! Míč se po skrumáži v domácím vápně dostal k Hejskovi, který svou dělovkou s ligovými parametry nedal Kamínkovi v domácí brance šanci. 0:1. V závěrečné desetiminutovce se urodilo ještě několik nadějných závarů před oběma brankami, další gól ale nepadl, a tak šli do kabin spokojenější hosté.

Debutant zařídil rozhodnutí!

Také úvod druhého poločasu nabídl divácky velmi atraktivní podívanou s vyloženými šancemi na obou stranách. Lobkovičtí se mohli hned několikrát chytat za hlavu, když jejich střely prosvištěly těsně vedle domácí branky, nebo dokonce přímo trefily konstrukci. Také domácí se nenechali zahanbit a byly z toho hned tři tutové šance, které volaly po gólu. Hostující náhradní brankář Heinrich se ale pokaždé zaskvěl a držel svému týmu náskok. Hostující trenér Starý pak v 86. minutě vyměnil Blahuta za debutanta Fingerhuta ml. (15), a ukázalo se to jako skvělý tah. Mladík totiž dokázal na domácích stoperech vybojovat míč a vyslat tak do úniku Hrušku, který v 88. minutě zvýšil na 0:2. Zdálo se být rozhodnuto, domácí ale sympaticky neskládali zbraně a vybojovali si penaltu, kterou Dvořák zkušeně proměnil. 1:2. Ve čtyřminutovém nastavení vrhli domácí všechny síly do útoku, nebylo jim to ale nic platné, a tak zisk tří bodů slaví hostující Lobkovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Řepín
Radek Černý - útočník: Bohužel, jsem dřevák. Soupeř v první půli předvedl výbornou produktivitu a z jedné střely vstřelil gól, zatímco my jsme se ze čtyř tutovek nedokázali prosadit. Ve druhé půli jdeme třikrát sami na gólmana a ani nevystřelíme... takhle se gól dát nedá. Jinak odbojovaný zápas od obou mužstev, slušela by spíš remíza. Potřebovali jsme vyhrát, tudíž jsme utkání nezvládli

FC Lobkovice
Tomáš Přibík - vedoucí mužstva: Čekalo nás těžké utkání na hřišti soupeře, který už je na tom herně mnohem lépe, než byl na začátku první půlky sezony. Hrálo se vyrovnané utkání, ve kterém se hodně běhalo a podstupovalo spoustu tvrdých soubojů. Dnes si bodový zisk za srdnatý výkon zasloužily oba týmy, ale my byli ti šťastnější.



Počet diváků: 52. Rozhodčí: BLAHOUT Jiří - DRIML Petr, ŠVANCARA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.