3:1p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.01.2017 17:25

O třetí místo.kolo, Středočeský | Rakovník | Viola Cup , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas útěchy pro Elektro Viola, Úlehle na bronz nedosáhlo


Branky


0

Zklamání ze semifinálového neúspěchu bylo potřeba rychle hodit za hlavu, protože neúspěšné uchazeče o finále čekal zápas o třetí místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrálo se jednou patnácti minut, ale duel se protáhl díky pětiminutovému prodloužení na dvacet minut. Na obou týmech byla znát únava a „Elektrikáři“ si opět zahrávali s výsledkem, když neproměňovali i ty nejvyloženější šance.

 

Do vedení je sice poslal Hanuščík, ale výborně chytajícímu Lennerovi rostlo každým zákrokem sebevědomí. Svůj vynikající výkon v brance završil dvě minuty před koncem vyrovnávací brankou! Bombou od půlky nachytal Kabeleho a vynutil si pro Úlehle prodloužení.

 

V tom se čtyři minuty skóre nezměnilo, až na sebe vzal zodpovědnost Polák a dvěma góly v posledních šedesáti vteřinách rozhodl o bronzu pro tým pořádajícího Elektro Viola.



Sestavy


Elektro Viola
M. Hejda [-] , D. Hradecký [-] , P. Faigl [-] , M. Polák [-] , T. Vodrážka [-] , J. Hanuščík [-] , M. Mlynařík [-] , L. Krupička [-] , P. Kabele [-]

FC Úlehle
L. Lenner [-] , M. Krejčí [-] , J. Hanych [-] , R. Čihař [-] , P. Holeček [-] , P. Mezei [-] , J. Špička [-] , A. Špička [-] , R. Pokorný [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku