6:1
(1:0)
61. L. Rédl
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 17:00

19.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střelecký koncert v podání Berana!


Branky


16. M. Beran , 53. M. Beran , 56. M. Beran , 59. P. Havlík , 83. M. Beran , 84. M. Beran - 61. L. Rédl
0

Rynholec - Do Rynholce zavítali Chrášťany, které nečekalo vůbec jednoduché utkání. Na půdě suverénního Baníku, který už má zajištěný postup do vyšší soutěže, se jen tak nevyhrává a domácí rádi porážejí soupeře vysokým rozdílem. Tenhle zápas se hráči Rynholce radovali celkem šestkrát, jejich soupeř pouze jednou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednogólové vedení

Opatrný vstup do zápasu byl vidět v Rynholci, kde domácí hráli s klidem a častěji drželi míč na kopačkách. Chrášťany dovolily domácím pouze jednou skórovat a to v 16', kdy otevřel skóre zápasu Beran - 1:0. Další gól už nepadl a hosté tak měli vidinu solidního výsledku na půdě postupujícícho Baníku, ale ještě je čekal celý poločas.

Beran prokázal své kvality

Druhý poločas nabídl trochu jiný scénář než ten první. Na domácích bylo vidět, že si fotbal užívají. Dvougólové vedení zajistil v 53' Beran a nebylo to jeho poslední slovo - 2:0. Tři minuty poté se tento kanonýr opět dostal k míči a propálil brankáře Chrášťan potřetí a zakončil tak svůj hattrick - 3:0. Další tři minuty a další branka v podání aktivně hrajícího Havlíka - 4:0. Krátce po hodině hry se hosté dostali k jedné z mála šancí a čestný gól vsítil Rédl - 4:1.

 

Po snižující brance Rédla měli diváci pauzu od gólů, která skončila v 83' a gól vstřelil hádejte kdo... Ano, opět Beran, který přidal svůj čtvrtý zásah - 5:1. A aby toho nebylo málo, ten samý hráč o minutu později dal zápasu finální podobu šestou brankou - 6:1. Rynholec tak stvrdil, že si postup zaslouží a v klidu porazil Chrášťany.



Sestavy


TJ Baník Rynholec
I. Haužvic [-] - M. Wittmayer [-] , M. Drábek [-] (62. P. Fonod [-] ) , T. Stránský [-] (87. D. Hrbek [-] ) , F. Milfait [-] (87. V. Petrus [-] ) , M. Kedroň [-] , J. Matějka [-] , T. Měsíček [-] , P. Havlík [-] , M. Beran [-] , L. Dadák [-] (46. J. Kougl [-] )

Slavoj Chrášťany
R. Čecho [-] - P. Procházka [-] , L. Rédl [-] , K. Loula [-] , R. Kozák [-] , V. Erben [-] , L. Hanzl [-] , M. Prepletený [-] (46. T. Rédl [-] ) , F. Lauber [-] , Z. Hubáček [-] , D. Dvořák [-]

ŽK: 47. T. Stránský .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: BOHATÝ Pavel - ŘÍHA Michael, VODRÁŽKA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.