Suverénní Rynholec deklasoval Slabce sedmi góly!


Branky


0

Rynholec - Na umělé trávě Baníku se představily Slabce, které už na podzim na svého soka nestačily a podlehly mu 1:2. V tomto utkání byl Rynholec lepší ve všech směrech a soupeře smetl sedmi góly! Zároveň si tak upevnil první příčku v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čistý hattrick Berana

Úvod zápasu přinesl rychlou branku, kterou se prezentoval kanonýr Baníku Beran, když uklidil dobře zahraný rohový kop za záda Lva - 1:0. Slabce chtěly se soupeřem držet krok a pokusit se bodovat, ale domácí byli jednoznačně proti, což potvrdil znovu Beran, který se v 9' prosmýkl mezi třemi obránci a navýšil tak vedení svého celku - 2:0.

 

Příležitost na snížení měli hosté ve 25', kdy se před brankářem objevil slabecký útočník, ale Haužvic Baník podržel. Naopak na druhé straně se opřel do břevna Wittmayer a z následné dorážky se nemýlil Beran, který zkompletoval svůj čistý hattrick a srazil soupeře do kolen - 3:0.

 

Domácí byli po všech stránkách lepší a Slabce na jejich rychlý nástup nedokázaly zareagovat. Tři góly byly zřejmě domácím málo, a tak v kanonádě pokračovali. Nejprve se po nádherné akci a přihrávce mezi obranu hostí řítil sám Měsíček, který svůj nájezd zakončil brankou - 4:0.  Už tak jednoznačný výsledek prvního poločasu ještě navýšil Matějka, když po přízemním centru z levé strany dorážel sám do prázdné branky - 5:0.

 

Rynholec kontroloval zápas

Druhý poločas začal lépe pro Slabecké, když měli v 50' možnost zahrání pokutového kopu. Brankář Haužvic ale vystihl směr a pokutový kop chytil. A tak udeřilo na druhé straně. K dalšímu přízemnímu centru se dostal Milfait a zvyšoval náskok Rynholce už o šest branek - 6:0.

 

Utkání se už prakticky za rozhodnutého stavu dohrávalo, nakonec ale domácí ještě měli poslední slovo. V 80' si na centr z pravé strany naskočil Dadák a hlavou k tyči určil konečné skóre zápasu - 7:0.

 

Baník Rynholec nakonec šlágr jarního kola vyhrál a v tabulce má nyní náskok na druhou Spartu Řevničov 9 bodů. Se zbývajícími 5 koly do konce stačí Rynholci už „jen“ 2krát naplno bodovat a bude se moci předčasně radovat z postupu do II. třídy. Slabce na druhý Řevničov ztrácejí 1 bod.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Rynholec
Jiří Matějka: „Myslím, že jsme odehráli nejlepší zápas v sezoně. Bécovi to tam zase padalo a do 30. minuty bylo v podstatě rozhodnuto. Myslím, že všichni podali skvělé výkony a i gólů jsme mohli dát mnohem více. Druhou půli už jsme spíš hráli na jistotu z obrany. Důležitý moment taky byl, když Huzi (Ivan Haužvic) na začátku druhé půle chytil penaltu. Víme, že je postup už hodně blízko, snad se povede co nejdřív."




Sestavy


TJ Baník Rynholec
I. Haužvic [-] - V. Petrus [-] (60. J. Kougl [-] ) , D. Rajgl [-] , M. Wittmayer [-] (69. D. Hrbek [-] ) , F. Milfait [-] (60. T. Stránský [-] ) , M. Kedroň [-] , J. Matějka [-] , T. Měsíček [-] , P. Havlík [-] (60. T. Kropík [-] ) , M. Beran [-] (80. M. Drábek [-] ) , L. Dadák [-]

TJ Slabce
T. Lev [-] - T. Fencl [-] , M. Benada [-] , J. Gajdoš [-] (74. P. Ikrényi [-] ) , D. Čech [-] - O. Cílek [-] , J. Čiha [-] , J. Černý [-] (80. P. Holý [-] ) - T. Černý [-] , K. Mužík [-] - T. Macák [-] (60. B. Baďura [-] )

ŽK: 13. F. Milfait , 72. D. Rajgl - 71. J. Čiha .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Brda Jan - VYHNANOVSKÝ Milan, TITLBACH Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.