Překvapení se nekonalo, Rynholec potvrdil roli favorita


Branky


10. M. Beran , 19. J. Matějka , 32. M. Beran , 53. M. Beran - 16. R. Truksa
0

Rynholec - Nedělní odpoledne nabídlo souboj prvního Rynholce, který se netají postupovými ambicemi a Pustovět, které chtějí jaro zvládnout lépe než podzim. Pustověty hlavně v prvním poločase dokázali soupeře potrápit. V tomto zápase ale potvrdil Rynholec roli favorita a všechny body zůstaly doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bohatý na góly

Do tohoto zápase bezpochyby vstupoval Rynholec jako favorit, ale Pustověty na podzim dokázaly, že tyto zápasy umí a soupeři nedají nic zadarmo. Začátek utkání vypadal pro hosty nadějně, protože právě oni byli aktivnějším týmem. V 10' to ale byli domácí, kteří se dostali k první větší příležitosti zápasu, kterou Beran zužitkoval - 1:0. Pustověty nesložily zbraně a v 16' vyprodukoval Truksa krásnou střelu z dálky, kterou zastavila až síť za zády Haužvice - 1:1.

 

Netrvalo dlouho a domácí opět strhli vedení na svou stranu, když v 19' proměnil druhou větší šanci Matějka - 2:1. Pokud chtěli jít domácí s větším klidem do kabin, chtělo to ještě jednu branku a ta také přišla ve 32', když se hlavou prosadil opět Beran - 3:1. K tomuto vedení přispěl také skvělými zákroky Haužvic, který držel svůj tým.

Rynholec kontroloval zápas

Druhý poločas byl ve znamení domácího týmu, který kontroloval hru. V 53' se po chybě hostující obrany prosadil opět Beran, pro kterého to byl třetí zásah v tomto utkání - 4:1. Do ojedinělé šance Pustovět se dostal Kovacz, ale Haužvic si s jeho střelou dobře poradil. Rynholec mohl své skóre navýšit, ale proti byl Beneš, který nejprve nebezpečnou střelu z kopačky domácího hráče vyrazil a s následnou dorážkou přišel další výborný zákrok tohoto talentovaného brankáře.

 

Rynholec měl druhý poločas pod svou kontrolou, když nabídl soupeři jedinou šanci a přidal jeden gól. Potvrdil tak roli favorita, připsal si 3 body a upevnil si své postavení v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Rynholec
Jiří Matějka: ,,Myslím, že na začátku nás Pustověty překvapili a přesto že jsou na 10. místě, nehráli první poločas vůbec špatně. Měli i několik gólovek, ale podržel nás brankář Haužvic. Rozdíl byl v tom, že my jsme svoje šance proměnili a druhý poločas už byl kompletně v naší režii a krom jedné vyloženky jsme je už k ničemu nepustili."




Sestavy


TJ Baník Rynholec
I. Haužvic [-] - T. Stránský [-] (66. T. Kropík [-] ) , M. Wittmayer [-] , M. Kedroň [-] , J. Kougl [-] , J. Matějka [-] , T. Měsíček [-] , P. Havlík [-] (46. F. Milfait [-] ) , M. Beran [-] , D. Rajgl [-] , V. Petrus [-] (80. L. Dadák [-] )

TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - M. Kameník [-] (62. L. Bureš [-] ) , S. Hůla [-] , P. Hovorka [-] , M. Sharankevych [-] , V. Bičovský [-] , J. Knap [-] , J. Bauer [-] , R. Truksa [-] , M. Šimon [-] , T. Kovacz [-]

ŽK: 21. P. Havlík - 60. M. Kameník .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - FROLÍK Pavel (N), ŠKRANC Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.