Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2017 17:30

26.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

"Maty" na to sám nestačil... Jesenice vyloupila Zavidov


Branky


0

Zavidov - Závěrečné kolo soutěže nabídlo souboj sousedních celků poloviny tabulky. V tomto zápase se na pořadí těchto týmů nic změnit nemohlo, a tak šlo jen o to, aby se oba aktéři s aktuální sezónou rozloučili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zavidov živil naděje na obrat

Problémy se začátkem zápasu se u zavidovské rezervy objevily i v tomto zápase. Hned ve 2' byla k vidění velká šance, kdy Šíma na svém vápně ztratil balón a hostující hráč měl před sebou už jen Štillera, jehož branku přestřelil. Zavidovští však nebrali toto varování dostatečně vážně a razantně za to pykali. V 7' dostal Horvát na velkém vápně příliš mnoho prostoru a na jeho umístěnou střelu k tyči byl Štiller krátký - 0:1.

 

O minutu později bylo pro domácí ještě hůře. Plincner na hranici vápna váhal s rozehrávkou, čehož využil hostující Kotek, míč mu lehce vypíchl, předložil ho úplně volnému Mutínskému, který podél Štillera navýšil vedení - 0:2. O dvě minuty později mohlo být po zápase, ale střela z velké blízkosti skončila jen na břevně domácí svatyně.

 

Jako by tento moment konečně nastartoval Zavidovské. Ve 12' si vzal D. Štiller na starost míč, pronikl až do vápna, kde našel nepokrytého Vitnera, který snížil a vrátil tak domácí do hry - 1:2. Poté se hra přelévala ze strany na stranu a Zavidov se snažil o vyrovnání, ale D. Štiller byl se svou střelou neúspěšný. Ve 30' mohl vrátil dvoubrankové vedení Jesenice Mutínský, který se dostal do brejku a před sebou měl už jen Štiller, který ho ale fantasticky vychytal.

 

V první půli stojí za zmínku už jen pokus Mutínského, který se postavil k volnému přímému kopu z velké vzdálenosti a tvrdou ranou přinutil Štillera k bravurnímu zákroku, kterým si získal přízeň a uznání všech přítomných, když z pod břevna vytahoval jedovatý projektil na roh, ze kterého nic nebylo a do kabin se šlo za jednogólového náskoku hostí.

Nebýt výborného Štillera, byl by z toho debakl...

Do druhé půle vstoupili o něco lépe Zavidovští, ale i Jesenice měla své šance. Z vyrovnání se ale radovali domací, kdy se 54' prosadil Petr Čech st. - 2:2. Vrátit vedení mohl na stranu hostů Jeníček, který se ocitl úplně sám na hranici vápna a připravoval se zakončit. V tom však přišlo vyběhnutí Štillera, který včasným zákrokem akci zmařil a jeho čistý zákrok musel Jeníčka určitě hodně bolet.

 

O chviličku později mohl strhnout vedení na domácí stranu Petr Čech st., ale jeho rána skončila bohužel jen na břevně Řehořovi svatyně. Další šanci měl domácí A. Kraus, který si počkal na míč na velkém vápně, ale jeho pokus skončil vysoko nad. Diváky musel druhý poločas rozhodně bavit, protože útok střídal jeden za druhým, takže bylo na co koukat. Do další šance se dostal hostující Kotek, který šel sám na Štillera, ale ani on nedokázal domácího gólmana prostřelit a míč skončil opět na rohovém kopu. Kotek si však vylámal na Štillerovi zuby ještě jednou, kdy jeho umístěnou střelu k tyči robinsonádou domácí brankář vytlačil do bezpečí.

 

O chvilku později, přišla pro Zavidov velká komplikace, D. Štiller si přebral balón na půlce, postupoval sám do otevřené obrany, ale stopku mu vystavilo zranění stehenního svalu, po kterém odkulhal ze hřiště a do dalšího průběhu utkání už nezasáhl a musel být vystřídán. Hosté tohoto oslabení dokázali využít až ke konci utkání. V 83' měli hosté k dispozici volný přímý kop z poloviny hřiště. Domácí obránci zapomněli na hranici vápna na úplně volného Kapouna, který konečně už prostřelil Štillera - 2:3.

 

Od té chvíle vrhl Zavidov všechny síly do útoku, ale štěstí mu nepřálo. V nastaveném čase měli Zavidovští poslední možnost k zahrání rohového kopu, na který šel do ohně i domácí brankář. Centr však nenašel nikoho z domácích, ale jen hostujícího Koláře, který přeběhl skoro celé hřiště a do odkryté branky stanovil konečný výsledek utkání - 2:4.

 

Zajímavostí je, že skórovali v dresu Jesenice dva nejmladší hráči na hřišti, pro které jsou tyto zápasy skvělou přípravou do následujících let. Pro Jesenici uspokojivý závěr sezóny, domácí mohou litovat zbytečných chyb. Nepříjemností je také zranění D. Štillera, kterému přejeme brzké uzdravení. I přes čtyři obdržené branky se zaskvěl výkonem "Maty" Štiller.



Sestavy


FC 05 Zavidov B
M. Štiller [-] - P. Šíma [-] , P. Liprt [-] , P. Vitner [-] , D. Štiller [-] (66. Z. Nágl [-] ) , L. Plincner [-] (46. R. Štiller [-] ) , J. Kraus [-] , P. Čech st. [-] , V. Geier [-] , M. Vrubel [-] , A. Kraus [-]

FC Jesenice
V. Řehoř [-] - Z. Fiala [-] , D. Kapoun [-] , D. Jeníček [-] , P. Kotek [-] , M. Kohout [-] (70. D. Kolář [-] ) , F. Horvát [-] , J. John [-] , P. John [-] , J. Mutínský [-] , P. Altman [-] (46. V. Fiala [-] )

ŽK: 55. P. Kotek .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: KUČERA Jiří - TITLBACH Marek, ŘÍHA Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.