Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 17:00

26.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lužná porazila Kněževes a je vítězem rakovnického OP!


Branky


0

Lužná - Šlágr kola a zápas o všechno. Lužná, nebo Kněževes. Souboj o titul do poslední kola. Vítěz může být jen jeden!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro Kněževes

Oba týmy v plné sestavě a zápas za početné divácké kulisy. Bylo vidět, že domácí fanoušci se boje o prvenství v soutěži chopili opravdu zodpovědně a na zápas jich dorazilo kolem 400!

 

Hned ve 2' minutě dostal Pokorný přihrávku za obranu a krásným centrem našel hlavu Vejvody, který přesnou hlavičkou k tyči poslal domácí Lužnou do vedení a rozjásal tak velký počet domácích příznivců - 1:0. Hned za chvíli bylo ale srovnáno. V 8' se Čihař krásně uvolnil přes dva domácí hráče a nechytatelnou střelou do pravé šibenice nedal Dudovi šanci - 1:1.

 

Hostům po vyrovnání narostla křídla a byli nebezpečnější než domácí, ale neujala se žádná střela. Po jedné z dalších střel měl Kněževes ve 25' výhodu rohového kopu, který zahrával kapitán Vrábík a parádně míč zakroutil za přispění tyče přímo do branky - 1:2. Tento gól byl posledním vážnějším momentem prvního poločasu, který tak ovdládli hosté z Kněževsi.

Dokonalý obrat Luženských!

První šance druhé půle byla k vidění na straně Kněževsi, ale vše zmařil brankář Duda, který tuto šanci pádem pod nohy Holečka zneškodnil. Od této cvhíle přebrala otěže zápasu Lužná, která soupeře k ničemu nepustila. V 62' se probíjel po levé straně A. Špička a svým centrem hledel Pokorného, před kterým na poslední chvíli odvrátila nebezpečí hostující defenziva na rohový kop, po kterém následoval závar ve vápně, se kterým se hosté taktéž dokázali vypořádat.

 

Minutu poté byla k vidění obrovská příležitost na vyrovnání! Míč mířící do vápna z pravé strany propadl až k Pokornému, který stál proti Lennerovi tváří tvář. Ten ale jeho střelu výborně vytěsnil a zachránil tak svůj tým od vyrovnávajícího gólu. V 65' se zjevil ve slibné pozici na ohrožení branky za vápnem Mašek, ale jeho střela nemířila mezi tři tyče. V 67' zmařil radost domácích diváků sudí Říha, který viděl Pokorného ruku a gól alá Maradona se nekonal.

 

Druhý poločas bylo k vidění plno ostrých soubojů, které k takovému utkání jistě patří. V 72' se ukázala také Kněževes, která se řítila do slibné šance, ale chyba luženské obrany nebyla využita. O dvě minuty později tomu bylo podobně, když jeden z Kněževských místo zakončení hledal ještě Hanycha, kterého ovšem nenašel. Minutu poté se k míči dostal Hanych, který táhl protiútok v početní výhodě 4 na 3, ale tato akce ztroskotala na nepřesném dlouhém centru. 78' a únik Sejpky, který nabral rychlost a obrana ho nedokázala zastavit. Od lajny namířil směr k Dudovi, ale ten si s následnou střelou hravě poradil.

 

82' a vyrovnávací gól Lužné! Míč z pravé strany propadl mezi penaltu a malé vápno, kde si své místo našel střídající Dolhý a do protipohybu Lennera uklidil míč k tyči - 2:2. 85' a domácí diváci byli v euforii znovu! Opět centr ze strany a loučící se Pokorný projevil opět cit pro výběr místa ve vápně a hlavou k tyči nedal Lennerovi šanci - 3:2. Na hráčích Kněževsi bylo vidět zklamání a nechuť nadále pokračovat. V 87' mohla Lužná své skóre dokonce navýšit. Pokorný našel na středu vápna Ambrůžka, který svou pumelicí trefil pouze připravenou rukavici Lennera.

 

Ve vyhecovaném zápase, který byl po první půli příznivější pro Kněževes, dokázala Lužná v závěru utkání nejen vyrovnat, ale dokonce i otočit. Ihned po zápase vypukla euforie jak na hřišti, tak mimo něj. Domácí hráči zvládli zápas otočit a zaslouženě si mohli užít oslav, které byly jistě velkolepé!

 

Za bohatou galerii děkujeme věrným fotografům! David Svoboda a Štefan Ferencz si nenechali ujít tento zápas, odolali pohodlí domova a vyrazili "cvakat" do Lužné.

 



Ohlasy k zápasu



FK Kněževes
Radek Vaníček: ,,V posledním utkání jsme věděli, o co jde. Bohužel hned v první minutě jsme inkasovali. Nepoložilo nás to a podařilo se nám vývoj zvrátit na naší stranu. Ve druhém poločase, zejména v prvních dvaceti minutách, jsme měli několik šancí, které si gól zasloužily a jsem si vědom, že pokud bychom branku dali, vítězství bychom slavili my. Od 60. minuty nás Lužná zatlačila na naší polovinu a nikam nás nepustila. Bohužel v 82. minutě naše obrana padla a bylo srovnáno. Hned o 2 minuty později jsme dostali třetí branku a byla to branka vítězná. Na další ofenzivu již nebyla síla. Musím říci, že nás prohra mrzí. Lužná byla tým k poražení a my po většinu zápasu byli lepší, ale na to se nehraje. Lužná byla také velice dobře fyzicky připravena. Nám nezbývá než soupeři pogratulovat a popřát mnoho štěstí v další sezóně. Určitě ho bude potřebovat. Za jarní výkony si Lužná postup určitě zaslouží."



Sestavy


TJ Sparta Lužná
F. Duda [-] - J. Kolínský [-] (79. P. Ambrůžek [-] ) , R. Grill [-] (79. J. Dolhý [-] ) , M. Rek [-] , D. Kopernický [-] - A. Špička [-] (65. J. Staněk [-] ) , A. Mašek [-] , R. Šnajdr [-] (69. K. Krumhanzl [-] ) , J. Špička [-] - J. Vejvoda [-] , R. Pokorný [-]

FK Kněževes
L. Lenner [-] - P. Kollár [-] (80. R. Vaníček [-] ) , M. Večěřa [-] , J. Vrábík [-] , M. Krejčí [-] , J. Hanych [-] , P. Holeček [-] , J. Vršecký [-] (52. T. Sejpka [-] ) , R. Čihař [-] , K. Hrubý [-] , P. Čihař [-]

Počet diváků: 400. Rozhodčí: Říha Michael - STROUHAL Jiří, TITLBACH Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.