Lužná opanovala zápas ve druhé půli a Janov tak sestupuje do III. třídy


Branky


0

Janov - "Výsledek vůbec neodpovídá vyrovnanému průběhu utkání," smutnili po utkání sestupující domácí. Ti v zápase dohrávali o deseti, když domácí Haluza hrubými výroky urážel hlavního rozhodčího a jeho asistenta. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle vyrovnaný fotbal

Utkání se hrálo na nerovném a malém hřišti, což ovšem hostům z Lužné tolik nevadí, protože na nerovné hřiště jsou hráči Sparty zvyklé. Střelecký účet utkání mohl otevřít hned po pár minutách hostující Pokorný, ale trefil jen tyč. Za svoji úvodní aktivitu se hosté dočkali branky v 17', kdy pohotový Pokorný dorazil střelecký pokus Maška - 0:1. Po půl hodině hry, ale domácí Janov oživil naději na záchranu, kdy se po rohovém kopu a velkém závar prosadil nestárnoucí Tomáš Růžička - 1:1. Ač se hosté snažili strhnout vedení na svoji stranu, tak se to Spartě nepovedlo. 

Jasná záležitost Sparty

Vstup do druhého poločasu vyšel výborně hráčům Sparty. Po centru Vejvody dopravil míč za Kopáčka nešťastně domácí Vágner - 1:2. Tato branka byla zlomová. Sparta následně ovládla hru. O deset minuty později třetí branku vstřelil Kopernický - 1:3. V 72' domácí Haluza byl za hrubé nesportovní chování vyloučen, když velmi ostrými výroky pojmenoval rozhodčího Sedláčka a jeho asistenta Bohatého

 

Domácí o jednoho muže méně byli už velmi slabým soupeřem. Minutu po vyloučení se prosadil Vejvoda - 1:4, aby jasnou výhru Sparty korunoval ve třetí minuty nastavení Sláma - 1:5. Lužná vyhrála a porazí-li v posledním kole doma Kněževes, stane se přeborníkem Okresu. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Janov
Tomáš Kinter: "Výsledek vůbec neodpovídá vyrovnanému průběhu utkání. Hosté šli v první půli do vedení, nám se záhy podařilo srovnat skóre i hru, bohužel nás ale srazil v druhém poločase do kolen vlastenec na 1:2, na který jsme již nedokázali odpovědět. Za stavu 1:3 nás dorazil neodpískaný pokutový kop za faul ve vápně, který ani hlavní ani pomezní "neviděl" a při následné rozehrávce jsme inkasovali, což zacloumalo s nervy našich hráčů a dohrávali jsme v desíti. Ve finále je vítězství soupeře zasloužené, jeho hráči byli lepší, šli si za třemi body a ty získali. Pro nás to znamená jistou poslední příčku a definitivu sestupu do 3. třídy."

TJ Sparta Lužná
Tomáš Pavlíček: "K úspěchu vedlo splnění tří úkolů. Nepustit domácí do brejků, což obrana celý zápas plnila. Za druhé rozpohybovat obranu Janova neustálými náběhy a za třetí zkrotit míč na tvrdém povrchu, kdy své přednosti potvrdil A. Špička a Pokorný a obrovskou práci odvedl Mašek."



Počet diváků: 100. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - TICHÝ Martin, BOHATÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.