Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

25.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Jesenici jako u Verdunu! Kanonádu z lajny sledoval ligový rozhodčí Franěk


Branky


27. P. Kotek , 29. D. Jeníček , 30. J. John , 34. P. Kotek , 62. D. Jeníček , 76. V. Fiala , 81. D. Jeníček , 86. P. John - 79. M. Císař
0

Jesenice - Jesenici se na jaře velmi daří. Nyní na její pažit zavítala trápící se Kroučová. Utkání jako hlavní řídil David Svoboda, který na jaře podává velmi stabilní výkony. Na lajně mu ale asistoval nejlepší ligový rozhodčí za uplynulou sezonu Pavel Franěk. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto po prvním poločase

Kdo čekal vyrovaný fotbal, tak by zřejmě velmi zklamán. Tedy vyrovnáno to bylo alespoň výsledkově do 27', kdy koncert domácího týmu spustil Petr Kotek - 1:0. O další dvě minuty se poprvé v utkání prosadil David Jeníček - 2:0. O minutu později padla další branka, kdy se prosadil Jakub John - 3:0. Parádní pasáž domácího týmu neměla konce. Ve 34' se prosadil znovu v utkání Petr Kotek a byl to o čtyři branky - 4:0. Po poločase bylo rozhodnuto. Zápas se ve druhém poločase musel jen dohrát.

Domácí neubrali, padly ještě 4 branky do sítě hostů

Druhý poločas nabídl opět poměrně dlouho vyrovnanou výsledkovou partii, když si odmyslíme náskok z prvního poločasu. V 62' se podruhé v zápase prosadil David Jeníček a odstartoval střelecké hody v druhé půli - 5:0. Na další branku si diváci museli počkat až do 76', kdy se prosadil Vít Fiala - 6:0.

 

Teprve po "kanárku" se prosadili také hosté, kteří zásluhou Císaře symbolicky snížili - 6:1. Závěr znovu patřil domácím. V 81' ukázal své střelecké kvality David Jeníček a hattrickem korunoval výborný výkon - 7:1. Poslední branku vstřelil Petr John čtyři minuty před koncem - 8:1. V Jesenici to byla zajímavá fotbalová show v sobotu odpoledne.



Sestavy


FC Jesenice
V. Řehoř [-] - J. Mutínský [-] (83. J. Pfejfer [-] ) , V. Fiala [-] , D. Kapoun [-] , D. Jeníček [-] , Z. Balý [-] , M. Kohout [-] , F. Horvát [-] (46. P. Altman [-] ) , J. John [-] , P. John [-] , P. Kotek [-]

Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - J. Kováčik [-] , M. Kiss [-] , J. Škuthan [-] , J. Husák [-] , L. Vajnar [-] , M. Císař [-] , T. Bohatý [-] , A. Mildorf [-] , J. Vančura [-] , J. Škuthan [-] (46. P. Štěpán [-] )

ŽK: 50. J. Mutínský .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: SVOBODA David - FRANĚK Pavel, TITLBACH Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.